Een kidsproof recept als je het mij vraagt. Ik gebruikte hiervoor de kruidenmix USA van spicem. Deze is zonder zout en suiker. Ideaal voor kinderen en jezelf natuurlijk. Maar met wat lastige eters in huis is het niet altijd vanzelfsprekend dat iets wat je denk dat lekker is ook wordt opgegeten. Vele ouders zullen dit wel herkennen. Vandaag een recept dat de test van kritische eters doorstond.

spicem USA ingrediënten

Ingrdiënten

[checklist-box title=”Wat heb je nodig?” extraTitle=”” extraUrl=””]

 • Kipfilet 300 gram
 • honing 2 eetlepels
 • kruiden USA van spicem 1 eetlepel
 • rijstnoodles voor 4 personen
 • wokgroente 1 zakje
 • eventueel woksaus of een saus die je zelf maakt[/checklist-box]

Lees ook mijn blog met kruidenmix sweet van spicem

Hoe maak je de kip met kruidenmix USA?

Snij de kip in blokjes. Meng de honing met de kruiden USA in een bak waarin ook de kip past. Roer alles door elkaar en laat de kip even staan om te trekken. Maak de noodles klaar volgens de verpakking. Bak de kip met saus in een koekenpannen en wok de groente (waar je aan het einde eventueel nog woksaus bij kunt doen die je warm laat worden). Als alles gaar is dien je het op en kun je eten.

spicem USA kip

Kritische eters

Luca is een kritische eter. De dag dat wij dit gingen eten nam hij een vriendinnetje mee dat ook kritisch is op wat ze eet. Een perfect testpannel dacht ik zo. Beide vonden het erg lekker. Nola trouwens ook , maar van haar had ik niet anders verwacht. De twee kritische eters vroegen zelfs om meer. Dat was dus een hele dikke goedkeuring voor deze kip. Een beter resultaat kon ik niet krijgen.

spicem USA gerecht

Wij hebben er die avond nog eens heerlijk van gegeten. Dit komt zeker nog een keer op het menu te staan. Zijn jou kinderen kritische eters?

liefs Minke

Ik heb de kruiden gehad om te testen. Dit veranderd onze mening niet. Kijk hier voor meer informatie over samenwerkingen.

kruidenmix usa spicem

12 thoughts on “Gekruide zoete kip met rijstnoodles en groente (review kruidenmix USA)

 1. Het ziet er ook gewoon heerlijk uit! Ik heb het gevoel dat ik de honing en de kruiden hier kan ruiken! Gek hè? Bij ons eigenlijk een hele makkelijke eter. Alleen warme tomaten krijg ik niet verkocht ! (Tenzij in saus.. ?)

 2. Klinkt heel lekker zeg! Ik mag thuis gelukkig niet klagen, ze eten allebei redelijk goed. Natuurlijk niet alles, maar dat doet geen enkel kind denk ik. Wat bizar is bij ons thuis is dat mijn oudste (6) geen patat lust. Of sowieso niks van de snackbar… Hij gruwelt van bitterballen bijvoorbeeld. Laatst op een kinderfeestje is hij echt in mineur als er patatjes komen terwijl de rest van de kindjes een gat in de lucht springen… En hoe hij eraan komt?

 3. Ik volg je nog maar kort en de titel van je blog (geloof kids en liefde) spreekt me aan, en nog steeds, maar de helft van je blogs is reclame. Verpakt in een verhaal, maar toch. Ik haak daarop af en dat vind ik wel jammer eigenlijk. Is dit normaal voor jou of zit ik net in een verkeerde periode?

  1. Helaas kom je net in een verkeerde periode. Al vind ik dat zelf weer als een excuus klinken. En daar ben ik niet zo van. Ik probeer er een evenwicht in te krijgen, maar vanwege persoonlijke redenen heeft het een tijdje stil gelegen. Dan gaan de samenwerkingen die ik heb voor persoonlijke artikelen. Als ik op mijn eerste pagina kijk staan daar 9 artikelen. Daarvan zijn er 4 een samenwerking en 5 die ik schrijf omdat ik iets leuk vind (over de mission paw of over de babybijbel bijvoorbeeld) of omdat ik iets wil delen (over het sporten). Deze week komen er meer samenwerkingen online, maar dan probeer ik op sommige dagen 2 artikelen te plaatsen met 1 samenwerking en 1 eigen artikel waardoor het toch wat meer in evenwicht is. Ik hoop dat het zo wat mer duidelijk is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: