nnToen Nola twee werd wilde ik eigenlijk een feestje met Unicorn thema maken. Gewoon met wat versiering en taarten die op een Unicorn leken. Dat is hopeloos mislukt. Of eigenlijk zag ik het gewoon niet helemaal zitten hoe ik dat ging doen. Maar daar is nu een oplossing voor gekomen. Een heus knutselboek over Unicorns met alles erin om te knutselen en een feestje te vieren. Het boek dat je als meisjesmama in de kast wilt hebben staan.

Een knutselboek van alle grote en kleine meisjes

Is het boek alleen voor meisjes dan? Nee zeker niet. Ook jongens kunnen een unicorn knutselen natuurlijk. Er staan verschillende ontwerpen in om een unicorn te maken. En er zijn handige sjablonen toegevoegd zodat je dat zelf niet hoeft op te zoeken. Ook zijn er recepten voor taart en chocola. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat wel in het boekje. Daarbij is hij ook lekker vrolijk roze. Ik werd er gewoon helemaal blij van toen ik hem zag.

unicorn wat heb je nodig

Lees hier over de verjaardag van Nola.

Voor welke leeftijd is het boek?

Een leeftijd aan een knutselboek geven. Ja het klinkt wat onlogisch want creatief bezig zijn is altijd leuk toch? Maar ik denk dat sommige dingen wel wat moeilijk zijn voor peuters. Of misschien de meeste wel. Maar met hulp van mama komen we natuurlijk een heel eind. Als ik er een leeftijd aan zou geven zou ik zeggen vanaf ongeveer 4 jaar. Kinderen van 4 zijn al wat geduldiger en secuurder dan kinderen die jonger zijn. Maar ook zij hebben nog veel hulp nodig. Zelfstandig knutselen met dit boek zal vanaf een jaar of 8 wel lukken denk ik.

unicorn knutsel met strijkkralen

Wat kun je met het unicorn knutselboek?

Zoals ik al zei wat kun je er niet mee. Je kunt je feestje aankleden met een piniata, regenboogtaart, chocolade en cupcakes. Je kunt op je kinderfeestje een glitterglas maken met een unicorn van strijkkralen of een unicorn van sokken. Verder zijn de knutselideeën ook super leuk om gewoon samen met je dochter (of zoon) te maken thuis. Een dagje knutselen als het toch slecht weer is. Het maakt je direct vrolijk.

unicorn knutsel met sokken

Lees hier over de verjaardag van Luca toen hij 2 werd.

Zal het nu wel lukken, dat feestje

Toen Nola twee werd is het met niet geluk om een unicornfeestje te geven. Het feestje was niet minder geslaagd, maar toch baalde ik stiekem dat het niet echt gelukt was. Zal het me dit jaar wel lukken? Aan dit boek zal het in ieder geval niet liggen. Misschien wil Nola zelf wel helpen met het een en ander te maken. Ze wordt dit jaar 3 dus zal vast wat meer inspraak hebben. Al vind ik het ook leuk dat ik het dit jaar nog voor een groot deel zelf kan bedenken. Als ze 4 wordt zal dat een stuk lastiger zijn (ja ja ervaring met Luca. Hij had ook zo zijn eigen ideeën toen hij 4 werd).

unicorn knutsel met chocola

Hebben jullie al een unicorn feestje gegeven? Je kunt het boek hier kopen 12,99 euro.

liefs Minke

Ik heb dit boek gekregen. Dit beïnvloed mijn mening niet. Kijk voor meer informatie bij de pagina over samenwerkingen.

Deze tekst bevat een affiliate link

unicorn knutselboek voor al je leuke versieringen voor verjaardagen en verschillende leuke knutselwerkjes om te maken met je kind.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: