Eigen wilde ik deze blog gister al online zetten, maar er kwamen wat dingen tussen. Of eigenlijk, iemand kwam er tussen. Luca had veel aandacht nodig en sliep heel weinig. Laat ik nou zelf ook een rot nacht hebben gehad van dinsdag op woensdag dus was ook erg moe. Geen goede combinatie, dus ik heb al mijn energie lekker in het belangrijkste gestopt. Maar vandaag kunnen jullie wel kijken naar happy moments van de afgelopen weken.

We stonden helemaal klaar om naar de schatkist te gaan.
Daar aangekomen bleek hij dicht, bummer!
We hadden een playdate met vriendjes van Luca, dus toen
naar Ballorig gereden. Gezellig kunnen spelen daar.

Luca was vroeg wakker en wilde naar
beneden toe. We gingen lekker onder een kleedje
naar sesamstraat kijken.

Ik kocht deze krijtjes voor Luca om te spelen op zijn
schoolbord. Mama speelt er ook graag mee.

Eindelijk voelde ik me weer goed genoeg om lekker een
nieuw recept te proberen. Hollandse lasagne met knolsederij
uit het boek Opperdepop van de AH. Niet fotogeniek,
wel erg lekker.

En toen moest ik mijn Ipad inpakken. Dag vriendje!
Jullie kunnen hier meer lezen over de Ipad.

De missie van mama en papa, Luca leren
drinken uit een tuitbeker. We zijn op de goede weg.
Hij kan inmiddels uit een anti-lekbeker drinken.
Heel fijn. Al wil hij nog niet zelf de
beker vasthouden.

Luca pakt steeds vaker zelf zijn kleed en wil dan
daar spelen met zijn speelgoed. Ik moet alles
meenemen en hij wijst aan waar het moet staan.
Cute!

Luca heeft ook niet favoriet speeltje op dit
moment. In de grote vuilniszak met speelgoed
zat ook dit telefoontje. Hij vind hem geweldig!
Steeds moeten we gaan bellen.

Ook gaat hij steeds vaker zelf spelen op de
vensterbank. Hij speelt dan met Mickey
Mouse, Pluto en Goofy. Die kregen we
ooit bij de AH.

Dat was het weer voor deze w

eek. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Hoe waren jullie eerste weken van het nieuwe jaar?

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: