Geertje Boekhouder, de positieve bikkel, is benoemd tot ‘Super Mommy 2014’. Net als voorgaande jaren organiseerde Mommyonline.nl ook het afgelopen jaar haar jaarlijkse Super Mommy Verkiezing waarbij een mommy(tobe) in het zonnetje wordt gezet. Met haar aangrijpende verhaal wist Geertje de felbegeerde titel binnen te slepen en kan ze zich met trots een ware Super Mommy noemen.

Het verhaal van Geertje

Geertje Boekhouder, die na drie miskramen in juli 2013 de gelukkige eigenaar van een positieve zwangerschapstest werd, is sinds maart 2014 de trotse moeder van de inmiddels tien maanden jonge Sarah. Na een moeizame zwangerschap beviel Geertje met 36 weken zwangerschapsduur middels een keizersnede. Door de keizersnede en haar autoimmuunziekte is er een zeer heftige (ontstekings-)reactie in haar lichaam ontstaan die voor een opname in de Intensive Care zorgde. Niet alleen haar lever, longen en galblaas zijn in
de problemen geweest, ook haar hart had flinke schade opgelopen door bloedstolsels. Geertje is sindsdien naast mama ook hartpatiënt. Alles moest ze weer opnieuw leren: slikken, eten, lopen, dingen optillen, voor haarzelf zorgen en uiteraard voor haar dochter zorgen.


Het complete verhaal van Geertje Boekhouder kun je op mommyonline lezen, haar zwangerschapsverhaal, bevallingsverhaal en column.

Mommyonline.nl liet weten dat Geertje Boekhouder de titel ‘Super Mommy 2014’ meer dan verdiend heeft. En dat dit slechts een klein gebaar naar Geertje is voor de zware impact die haar zwangerschap op haar lichaam gehad heeft en de gevolgen van dien. Als Super Mommy 2014 werd Geertje tijdens een professionele fotoshoot in het zonnetje gezet. Ze ontving een prachtige trofee en een goedgevuld beautypakket met prachtige merken, zoals Lovea Nature, Oriflame, Rimmel London, Paula’s Choice, NYC, Sally Hansen en XMinerals.


Over de Super Mommy Verkiezing
Mommyonline organiseert de ‘Super Mommy verkiezing’ elkaar. Dit doen zij al vanaf 2010. Het is een belangeloos initiatief van mommyonline waarin ‘gewone’ mommy’s met een bijzonder en mooi verhaal extra in het zonnetje worden gezet. Dat het moederschap een zware taak kan zijn weten we allemaal. We doen het allemaal met hart en ziel, dat alleen al maakt iedere mama speciaal. De Super Mommy onderscheidt zich omdat het bij haar net even wat anders loopt dan bij de meeste moeders. 


Super Mommy Verkiezing 2015
Ook dit jaar wordt er weer een ‘Super Mommy verkiezing’ gehouden. Denk je kans te kunnen maken? Hou dan vooral de site van mommyonline in de gaten. Rond september gaat het allemaal weer van start. Nog genoeg tijd dus om je verhaal op papier te zetten. Het is voor mommy’s en mommy to be’s. Dus ook als je (nog) geen mama bent kun je mee doen. Verdere aankondigingen over de verkiezen volgen op www.mommyonline.nl


Kennen jullie de ‘Super Mommy verkiezing’ al? Wat vinden jullie van dit initiatief?

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: