Om weer een beetje mijn ‘schade’ in te lopen en jullie toch alles te laten zien kunnen jullie vandaag kijken naar een tweeweekse happy moments. Wij genoten van een midweekje weg op center parcs en daarna deden we ook nog een aantal leuke dingen, ondanks dat Mark weer aan het werk moest. Zijn werkweek was gelukkig lekker kort en we hebben al weer een vakantie in het vooruitzicht. We mogen niet klagen.

Maandag 29 mei

Vandaag gaan we op vakantie. Luca is nog een ochtendje naar de peuterspeelzaal zodat ik rustig de spullen kon inpakken. Nola was samen met papa thuis. We hadden al snel alle spullen gepakt dus konden nog even lekker buiten spelen. Ze is helemaal gek op haar sjaal en doet hem dan ook vaak om. Ook in de zomer met super warm weer.

Voor we Luca gaan halen ligt ze er zo bij. Ze is best wel moe. Nog even wachten. Als we Luca hebben gehaald gaan we eten en dan in de auto op weg naar het vakantiehuisje, zoals Luca dat zo leuk noemt. Dan kan ze hopelijk lekker een poosje slapen in de auto.

Dinsdag 30 mei

De eerste nacht verliep redelijk. Nola had wat moeite met in slaap vallen en Luca miste zijn muziekje van de babyfoon. Er was op zijn slaapkamer geen stopcontact dus moest hij het zonder doen. We deden vandaag wat boodschapjes bij de lidl en zijn even bij Baluba wezen spelen. Ze hadden de grootste lol samen.

Ik maakte verder geen foto’s vandaag. We zijn nog heerlijk wezen zwemmen en verder rustig aan gedaan.

Woensdag 31 mei

We gaan een dagje uit en zitten al vroeg in de auto. Met kinderen helemaal geen probleem, ze zijn toch vroeg wakker. Een dagje plopsa indoor Hasselt staat op de planning.

We hadden heerlijk weer. Luca vond het super leuk om buiten in de autotjes van K3 te rijden. Nola en ik eten daar even een stukje fruit terwijl we naar hem kijken. 

Het was even spannend hoe Nola het qua slapen zou doen. Slapen deed ze daar niet, maar ze werd ook niet vervelend omdat ze hem miste gelukkig. Er was ook genoeg te doen, dansen op de dansvloer bijvoorbeeld. We hebben een heerlijke dag gehad met z’n alle en zijn zelfs tot het afsluitende confetti gebleven.

Donderdag 1 juni

We beginnen vandaag zonnig in de kinderboerderij. Ons huisje was vlakbij dus dat was fijn. 

De kinderen vonden het heerlijk en liepen lekker rond bij de schapen en geiten. 

Nog even samen schommelen. Ze vonden het super leuk samen. 

Daarna nog even naar baluba om te spelen. Ook hier weer lekker in de weer.

Na de lunch gaat Nola slapen en Luca gaat vast met Mark zwemmen. Wij volgen later en zwemmen daar nog heerlijk een poosje.

Na het eten gaat Nola met Mark terug naar het huisje om te slapen. Samen met Luca blijf ik nog even buiten in de speeltuin.

Nog een leuke foto samen maken. Komt niet vaak voor dat we samen selfies maken, maar het is wel super leuk om te doen. Heel veel lol samen.

Vrijdag 2 juni

De laatste ochtend. De spullen zijn gepakt, maar het zwembad nog dicht. Nog even gek doen met papa voor we de sleutel in moeten leveren. 

Na het zwemmen en een broodje gaan we weer naar huis. De kinderen vallen even in slaap in de auto. Wat een rust!

Thuis geniet ik nog van deze muffin. Ik ben niet zo gek op chocola, maar deze was erg lekker. Hij zat bij het ontbijt die we kregen aan de deur deze ochtend.

Zaterdag 3 juni

We proberen weer het normale leven een beetje op te pakken. Nola wilde op vakantie de fles niet meer, dus ik probeer wat anders. Pap met wat aardbeienjam en banaan. Mevrouw weigert ook dit te eten, helaas.

Verder geen foto’s vandaag. We draaien wat wasjes en doen verder nog rustig aan.

Zondag 4 juni

Het is eerste pinksterdag en wij gaan naar de kerk. Bij de kerk mag iedereen een ballon oplaten. Luca vind het geweldig en ook Nola vond het erg leuk. Luca gaat uit de kerk mee met opa en wij gaan dus met z’n drietjes naar huis. 

Later ga ik met Nola ook naar opa. Mark moet werken vanmiddag/avond. Opa heeft een bellenblaasset van de buurvrouw gekregen en die proberen we meteen uit. Het is wel even oefenen. 

Thuis gaat Nola snel naar bed en ga ik de tuin sproeien. Luca wil graag helpen. Samen lukt het perfect.

Maandag 5 juni

We starten rustig op en laten papa nog even liggen. Samen bouwen we een treinbaan. Luca vind dat altijd zo leuk.

Verder vandaag ook geen foto’s. In de middag gaan we naar mijn ouders en rijden we in de nieuwe auto van mijn vader. Luca wilde dat zo graag een keertje. Hij is door mijn moeder helemaal fan van Tita tovenaar en krijgt van haar de dvd mee naar huis. Die wordt de rest van de week heel vaak gekeken.

Dinsdag 6 juni

Luca mag weer naar school. Hij is echt een beetje door de dolle heen. Samen met Nola gaat hij steeds op andere stoelen in de kring zitten.

Het is een regenachtige dag en we blijven dan ook binnen ’s ochtends. In de middag komt de dominee langs om kennis te maken met ons nu we bij een andere kerk zitten. Of eigenlijk terug zijn bij de oude kerk van Mark.

Woensdag 7 juni

Helemaal geen foto’s van vandaag. Mijn telefoon heeft waterschade en doet het niet meer goed. Ik heb hem gister naar de reparatiewinkel gebracht en hoop hem vandaag terug te krijgen. Samen met Luca bak ik een taart. Mark slaapt de hele dag dus wij vermaken ons samen. Het is wat wisselvallig weer dus blijven we op een boodschapje na lekker binnen.

Donderdag 8 juni

Samen met Nola doe ik ’s middags snel nog even boodschappen. We gaan daarna namelijk uit eten omdat mijn moeder geslaagd is. Super goed! En lekker voor ons natuurlijk. Fijn om de boodschappen nu al binnen te hebben, hoeft dat het weekend niet meer gedaan te worden.

Dit is er nog maar over van de taart die we maakten gister. Dan moet hij wel lekker zijn toch?

Vrijdag 9 juni

Ik breng Luca naar school. Daar gaat hij lekker spelen bij zijn favoriete hoekje. Wat een rotweer is het. Het is net een klein beetje droog als ik weer naar huis ga.

In de middag klaart het helemaal op en besluiten we naar de dierentuin te gaan. We gaan eens kijken bij die panda’s. 

Panda 1, vast erg moe en slaapt lekker. 

In de winkel neemt opa wat leuks mee voor Luca’s verjaardag. Hij moet nog wel even wachten tot hij het krijgt.

Panda 2 is al niet veel actiever. Wie weet een volgende keer. Zelf vond ik het niet heel boeiend of heel bijzonder. Mooi gemaakt verblijf en leuk om te zien, maar speciaal uren rijden? Nee dat zou ik echt niet doen.

Zaterdag 10 juni

Er is schaapscheerdersfeest en wij gaan even langs op de hei. Wat een leuk evenement hebben ze ervan gemaakt. Wat me op viel, het meeste was gratis! Dat gebeurt niet vaak tegenwoordig. Super leuk, Luca en Nola hebben genoten.

We vormden met een aantal mensen een soort haag waar de schapen doorheen werden geleid. Spannen, maar heel leuk. 

En natuurlijk mocht het scheren niet ontbreken. Ook dat kon je bekijken. Je kon ook zien wat er dan met de wol gebeurd, het spinnen. Leuk om aan Luca te laten zien en uit te leggen.

Thuis kijken we nog even naar de eojongerendag die live op tv werd uitgezonden. Daarna gaan we naar mijn zwager en schoonzusje om haar verjaardag te vieren met een bbq. Moe maar voldaan lagen de kinderen die avond in bed.

Zondag 11 juni

Weinig foto’s vandaag, we doen het heel rustig aan. Ik maak lekker wafels als ontbijt en we blijven lang in pyjama. ’s middags brengen we nog even wat eieren naar opa en daar blijven we ook eten. Luca en Nola spelen lekker samen en met opa. Ook oude oma kwam nog even langs bij opa, gezellig samen!

Mijn droppies! Opa maakte deze foto toen hij samen met ze naar de speeltuin was. Onze duo penotti haha.

Dat waren de twee weken. Vol met activiteiten maar erg leuk. Wat hebben jullie gedaan de afgelopen weken?

liefs Minke

3 thoughts on “Happy moments #14 vakantie met prachtig weer en veel foto’s in deze 2 weken diary

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: