De laatste week van juli is al weer voorbij. De derde week van de vakantie is weer omgevlogen. Mark was veel aan het werk, maar we hebben ook weer een hoop leuke dingen gedaan. Ondanks het weer, want dat zat niet echt mee. Gelukkig mochten we ook af en toe wat zon verwelkomen. Ook kwam er een nieuw telefoonhoesje binnen. Kijken jullie mee?

Maandag 24 juli

Maandag is sportdag. Meestal komt dat zo uit dat Mark dan de ochtend thuis is. Ideaal want dan kan ik lekker sporten. 

We krijgen ook deze pot zout binnen. De kinderen hebben last van watervratjes. Zelf vind ik dat geen probleem, maar Nola krabt ze open. Dus nu tijd om dit te proberen. We hebben al heel wat middeltjes gehad, maar helaas helpt niets en is het zo besmettelijk als het maar zijn kan.

In de middag gaan we naar opa. Eerst komen we langs deze boom met enorm veel vuurwantsen. Er zijn er bij de school een hele boel. 

Dan komen we langs de mensen met een vijvertje in de tuin. Luca wil altijd even kijken bij de vissen en vertelt dan dat we naar opa gaan.

Bij opa kwam er zelfs nog even een vlinder op het raam zitten. We hadden er onderweg ook één gezien, maar hij vloog weg voor ik een foto kon maken. Nu moest ik een foto maken van Luca.

Dinsdag 25 juli

Er kwam weer een blog online. Heb jij ons vorige dagboekje al gelezen?

We moeten nog even naar de apotheek, medicatie ligt na 16.00 uur klaar. En dan is er alleen maar regen. We gaan toch maar snel even.

Dan lopen we direct door naar opa en eten daar lekker hutspot. Dat mag wel met dit weer.

Woensdag 26 juli

Papa slaapt en wij eten lekker fruit. Het is nog niet heel bijzonder mooi weer dus we blijven binnen. 

De eerste blog in de mamachallange komt voorbij. We gingen samen naar de kinderboerderij, een fijn gratis uitje.

Als Nola slaapt maak ik met Luca een treinbaan. Papa is even hardlopen. Als Nola wakker is gaan ze zelfs even samen met de treinbaan spelen. Dat gaat wonderlijk goed.

Luca is logeren en samen met Nola eten we aardappelanders. Zelf gemaakt naar dit recept van Geertje.

Donderdag 27 juli

We hebben donderdag een meidendag. We starten met een heerlijk ontbijtje: pancakes met yoghurt en banaan.

Daarna doe ik een poging tot hardlopen met Nola samen. Geen succes, maar we maken een fijne wandeling van een half uurtje. 

Daarna gaan we naar mijn ouders en daar neem ik deze blokken mee. Mijn zusje deed ze weg. Staan leuk in dit hoekje op de kast.

Voor mijn blog heb ik super leuke ideeën. Veel staat ook al op foto, maar de uitwerking van de tekst laat wat op zich wachten. Ik hoop er in de vakantie wat tijd voor te hebben zodat we na de vakantie een voorraadje hebben. Dit mooie hoesje van Casimoda. Let wel op, heb je net als ik een samsung J5 dan zijn er 2 versies, de nieuwste is de 2016 versie. Net iets anders als de oudere versie. Ik koos voor dit hoesje met de tekst ‘She believed she could so she did’.  Heel toepasselijk met de nieuwe artikelen die ik maak vind ik. Het is iets wat ik nog nooit heb gedaan dus wel een beetje spannend. Maar de kinderen vinden het leuk dus dan kan het bijna niet meer mis toch?

Wat vind ik van het hoesje?

Het hoesje past goed en is makkelijk om je telefoon te krijgen (en er ook weer af, maar dat willen we natuurlijk niet). Hij geeft meer bescherming en bij vallen is dat wel fijn. Zeker met kinderen in de buurt wil hij nog wel eens op de grond vallen. Met dit hoesje eromheen maak ik me toch wat minder zorgen. Ik koos voor de zwarte rand (je hebt ook een witte), omdat ik een zwarte telefoon heb. Zo valt hij niet op om je telefoon. De foto’s zijn nog steeds goed, hoesje zit niet voor de lens of iets dergelijks. Geluid ook nog steeds perfect. Dat is voor mij wel heel belangrijk. Ik heb nog nooit zo’n hoesje gehad dus ik was daar wel benieuwd naar. De levering is zeer snel (met 2 dagen had ik hem in huis) en heb er al heel veel complimentjes over gehad. Dus als je nog opzoek ben naar een mooie hoes dan zou ik zeker eens op deze site kijken.

Luca was samen met op naar het strand en vermaakte zich prima. Hier was hij de meeuwen aan het voeren.

Vrijdag 28 juli

Mijn eerste bestelling bij ome Ali is geplaatst. Ik ben benieuwd. Ik kreeg al een melding dat het verzonden was, maar dan kan het nog een hele tijd duren voor het er is. We zullen zien.

Met mijn ouders hebben we een fotoshoot gedaan een aantal weken geleden. De eerste foto’s hangen nu bij mijn ouders thuis. Later meer foto’s van deze shoot. 

Luca was samen met papa naar de kermis in Tilburg. Hij vond het echt geweldig, inclusief de treinreis. Vol verhalen kwam hij thuis.

Zaterdag 29 juli

We hebben geen zin om iets te doen vandaag dus doen het rustig aan. We spelen nog even boven. Waarom zou je met speelgoed spelen als je met rompertjes kunt spelen dacht Nola. Ja, geen idee natuurlijk.

Tussen de middag at ik deze maaltijd, couscous met japanse wokgroente en spek. Erg lekker.

Terwijl Nola sliep schreef ik Luca weer eens een brief. Super leuk om deze tijdcapsule te schrijven. Ik ben zo benieuwd wat hij er van vind later.

In de avond gaan we naar de panorama-hoeve. Je kunt daar spelen, bij de dieren kijken en lekker pannenkoeken eten.

Zondag 30 juli

Weer een lekker lui dagje. Als Nola slaapt ga ik nog even op bed liggen en lees een stuk in dit boek van Tess Gerritsen. Rond 16.00 gaan we weer weg om alweer pannenkoeken te eten. Het kwam zo uit. Voor iemand dit van pannenkoeken houdt geen probleem natuurlijk. We hebben heerlijk gegeten en de kinderen gedroegen zich echt heel goed. Super trots op ze!

Dit was het weer voor deze week. Hoe was jullie week? Genoten van de vakantie?

liefs Minke

Deze blog bevat een product dat door een bedrijf aan mij is gegeven. Dit beïnvloed mijn mening niet.

2 thoughts on “Happy moments #21: nieuw telefoonhoesje, sporten en lekker eten

    1. Ik heb bij de oudste wel het idee dat het wat rustiger wordt. Bij de jongste worden ze juist meer en groter. Of dat is dat ze dan erna weg gaan of niet dat weet ik (nog) niet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: