Het is gewoon al weer februari. Wat gaat de tijd toch snel. De eerste koude maand van 2015 hebben we weer achter ons liggen. Ik neem jullie mee met mijn happy momenten van afgelopen week. Het was een rustige week, met heel koud en winters weer. Ik ben met Luca wezen zwemmen, heb koekjes gebakken met hem en we zijn samen even naar mijn vader en daarna naar mijn oma geweest. Niet alles op de foto’s te zien, maar we hebben veel lol gehad samen. 

Spookje Luca.

Onze eigen koekjes in de oven.

Onze kleine snoepkont houdt van rozijnen.

Zaterdag ochtend zijn we vroeg even gaan wandelen en hadden
we deze mooie lucht om naar te kijken.

Samen spelen en dan maken we er een troep van.

Maandag hagelde het heel erg hard.
Het leek wel of het gesneeuwd had.

Een heerlijke ovenschotel, later volgt het recept op de blog.

Ik kwam het geboorte kaartje van Luca weer
tegen. Vind hem nog steeds erg mooi en erg
goed bij ons passen.

Gistermorgen was M. gezellig met ons
mee het bed uit. Ik mocht uitslapen, maar was
ook al wakker. Dus lekker warme custardvla
gemaakt voor mijn ontbijt. Heerlijk!

Dit was weer mijn week. Hoe was jullie week? Heeft het bij jullie ook zo gehageld en gesneeuwd afgelopen week?

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: