Bij Shoeby Ede Stadspoort. Er zijn nog
andere geuren te koop in de winkel.

Voor de samenwerking met Shoeby mocht ik ook wat beauty producten testen. Want bij Shoeby heb je niet alleen kleding, je kunt er ook verschillende accessoires (kettingen, armbanden en sjaals), schoenen en beauty producten kopen. Je kunt in de winkel alles halen voor een heerlijke avond uit met je man. Nieuwe kleren, schoenen en sieraden. Om het af te maken de beauty producten om heerlijk onder de douche te gaan en je lichaam te verzorgen. Kijken jullie mee wat ik er van vind?


Ik mocht voor Shoeby Ede Stadspoort de body cream, foaming shower gel en de hand lotion van de geur wild romance testen. Hierin zit een geur van verleidelijke donkere rozen. De geur van alle producten is hetzelfde en versterkt elkaar daarom. De geur blijf, ook bij gebruik van 1 product, heel lang hangen. Dat heb ik niet met veel producten. Zelf vind ik het een lekkere warme geur hebben. Hij is niet te veel aanwezig maar je ruikt hem wel. Ook bij gebruik van alle 3 de producten is hij niet overheersend.

De body cream
Een korte omschrijving van de body cream die op de website staat:

De body cream heeft de heerlijke geur van rozen. Deze crème zorgt ervoor dat jouw huid gehydrateerd wordt en zacht aanvoelt. Douche eerst met de Wild Romance douchefoam, gebruik daarna de Wild Romance body cream, en je huid voelt weer heerlijk zacht aan.

Zo ziet de body cream eruit.

Deze kost 11,95 euro. Hij is makkelijk in gebruik en smeert lekker uit. Je hebt niet veel nodig om je lichaam lekker in te kunnen smeren. Omdat ik de geur lekker vind, smeer ik me er ook graag mee in. De eigenaresse van Shoeby Ede Stadspoort heeft mij goed ingeschat, zij had deze geur voor mij uitgekozen. De body cream is voedend voor je lichaam wat ik in de winter heel fijn vind. Mijn lichaam kan niet goed tegen kou en ik krijg dan ook snel droge plekjes op mijn huid. Deze smeer ik goed in en dan verdwijnen ze vanzelf (en komen nu hopelijk niet meer terug).

De foaming shower gel
Een korte omschrijving van de foaming shower gel die op de website staat:

De douchefoam heeft de heerlijke geur van rozen. De douchefoam bestaat uit een gelsubstantie die, in contact met water, verandert in een heerlijke zachte schuim. Combineer deze Wild Romance douchefoam met de Wild Romance body cream voor een zachte en stralende huid.

Zo ziet de douchefoam eruit.

Deze kost 6,95 euro. Ik had nog nooit een dochefoam gebruikt, maar ben er heel blij mee. Hij
schuimt echt goed en je hebt maar weinig nodig om je hele lichaam mee in te kunnen zepen. Hij is ook handig in gebruik onder de douche, je hoeft niet te knijpen in een fles ofzo. Gewoon even drukken en het komt eruit. Wel even wachten en de foam die er nog uit komt eraf halen. Hij stopt niet direct als je stopt met drukken op de dop. Daarbij kan hij niet snel kapot, Luca houd er nogal van om met flessen te spelen als hij gaat douchen. Dus hier kan hij dat ongestoord mee doen zonder dat hij het kapot maakt.

De hand lotion
Een korte omschrijving van de nourishing hand lotion die op de website staat:

De hand lotion heeft de heerlijke geur van rozen. Deze lotion zorgt voor zachte handen en voed de huid voor een langere tijd. In combinatie met de Wild Romance hand soap ruiken jouw handen heerlijk en voelen ze zijdezacht aan.

Zo ziet de handlotion eruit. Zoveel geeft hij normaal niet,
maar voor een duidelijk foto even 2 keer gepakt.

Deze kost 9,95 euro. De hand lotion is heel prettig met dit koude weer. Je krijgt dan al snel droge handen en dan is het fijn om ze in te kunnen smeren. De doseerpomp geeft ook genoeg lotion om je handen in te smeren. Fijn, omdat je dan maar 1 keer hoeft te drukken en precies genoeg hebt. Niet teveel, wat verloren zou gaan en niet te weinig zodat je nog extra moet pakken. Ik heb de hand lotion in de kamer staan en gebruik hem regelmatig. Al is het niet nodig om je handen heel vaak op een dag in te smeren. Je handen voelen langdurig heerlijk zacht aan en ruiken ook nog eens lekker. Ik heb de hand soap n

iet gebruikt, maar vind hem zonder al super fijn werken.

Conclusie

De gebruikte producten. Er komt nog we leen beetje foam
uit.

Heerlijke producten, met een heerlijke geur. Ze voeden je lichaam echt en dat is niet overbodig metde winterse kou die nog even aan houdt in Nederland. De producten versterken elkaar en de geur wordt zo ook wat duidelijker. Toch overheerst deze niet bij gebruik van alle drie de producten wat ik zelf erg fijn vind. Ik hoef geen wandelende parfumerie te worden. Ook leuk om voor een avondje uit je helemaal op te tutten, een douche te nemen en deze producten te gebruiken. Je ruikt dan heerlijk voor je partner. 

De producten kun je kopen bij Shoeby Ede Stadspoort, op de website en in andere winkels van Shoeby.

Gebruiken jullie vaak een hele lijn van hetzelfde merk met dezelfde geur? Hebben jullie een favoriete geur?

Liefs,
M.

Dit is een S. post.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: