Er is al weer een week voorbij, dus tijd voor een nieuwe happy moments. We hebben weer leuke dingen gedaan. Luca is wat verkouden, dus houden ons toch wel lekker rustig. Veel in huis en lekker kroelen samen. Kijken jullie mee naar de foto’s die ik voor jullie heb gekozen?

Woensdag zijn we lekker naar de dierentuin geweest.
Het was heerlijk rustig dus alle ruimte voor ons zelf.


Ik maakte een recept uit een kookboek. Spaghetti, smaakt
goed al miste ik wat groenten.


We lunchen altijd aan de tafel samen. Deze stuurde ik naar
M. om te laten zien wat we aan het doen waren.


‘S avonds weer een nieuw gerecht. Witte bonen in tomatensaus
met knakworstjes en ui. Niet onze favoriet.


Luca was vroeg wakker dus maakte ik iets lekkers in de
blender. Aardbeien met yoghurt. Luca vond het ook lekker.


Zaterdag moest PSV voetballen. Ik keek het laatste
stukje op bed. Fijn dat ze weer wonnen. Zouden we dan
een feestje hebben aan het einde?


Luca was zondag lekker vroeg wakker en nog steeds niet
helemaal lekker. We bleven lekker lang in pyjama. Fijn
met wat drinken en thee voor mama op de bank hangen.


Elke ochtend beginnen we met ontbijten en lezen uit de Bijbel.
Ik ben nog steeds blij met deze Bijbel in gewone taal.


Hoe was jullie week? Hebben jullie nog leuke plannen voor de nieuwe week?

Liefs,
Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: