Zoals jullie kunnen zien zijn er wat dingen aan het veranderen. Het leek me goed om jullie even een beetje bij te gaan praten. Er staan nog wat dingen op de planning namelijk. Als eerst is de header en de achtergrond van mijn blog een beetje veranderd. Hopelijk vinden jullie het mooi. Ik ben er zelf erg trots op. Heb het zelf gemaakt en dat maakt het ook zo leuk natuurlijk. 

Jullie kunnen zien dat ik de naam een beetje veranderd heb. Ik wil namelijk graag een domeinnaam kopen. Toch vind ik justthelittlething daar dan weer een beetje te lang voor. Dus ben ik gaan denken over een andere naam. Toen ik, in een ver verleden, nog werkte en zwanger was noemden een aantal collega’s mij wel eens Mama Minke. Dat leek me wel een leuke en toepasselijke naam voor mijn blog. En het is helemaal niet lang voor een domeinnaam. Dus dat wordt het. 

Ik heb echt geen verstand van domeinnamen en waar je dan het beste kunt kopen. Ik heb ervaringen gevraagd bij andere bloggers via facebook en iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur. Ik ga dus maar gewoon op mijn gevoel af. Het bedrijf waar ik bij wil gaan heeft een goede aanbieding denk ik. Ik hoop dat ik van daaruit goed kan doorlinken naar mijn blog. Dan moet het binnenkort dus ook mogelijk zijn om met mijn eigen adres, zonder blogspot.nl erbij, op mijn blog te komen. Ik ben heel benieuwd. 

Het gaat wel allemaal iets langer duren dan ik had bedacht. Ik wilde eigenlijk nu al in het bezit zijn van mijn domeinnaam. Ik wilde ook graag al eerder de nieuwe achtergrond en header hebben. Maar soms loopt het wat anders. Helemaal niet erg. We gaan rustig verder en dan komt het vanzelf goed allemaal. Beetje bij beetje leer ik meer dingen en kan ik mijn blog helemaal eigen maken. De url is inmiddels veranderd naar mamaminke.blogspot.nl. Ik werk aan alle veranderingen en uit eindelijk zullen jullie gewoon via mijn eigen naam hier terecht komen (hoop ik). Ik wil geen overhaaste beslissingen nemen en neem daarom gewoon iets meer tijd.

Ook wil ik jullie als lezers bedanken. Zonder jullie had ik dit helemaal niet gedaan en kunnen doen. Ik vind het heerlijk om te bloggen. Een echte uitlaatklep voor mezelf, wat zonder lezers toch iets minder leuk zou zijn denk ik. Ik hoop dat jullie ook gezellig mee blijven lezen en reageren. Er staan wat leuke dingen op de planning. Iets met een eigen gemaakte Bijbel en een nieuwe rubriek voor en door moeders. Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden. Super bedankt voor het lezen allemaal!

Liefs,
Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: