Het was een aardig druk weekje. Luca had vakantie en was dus gezellig thuis. Hij mocht een nachtje bij opa slapen en vierde koningsdag voor een deel met hem. Wij gingen naar de kleedjesmarkt en Mark was ook veel aan het werk. Kijken jullie mee?

We ontbijten lekker samen aan tafel. Het gebeurt niet zo vaak omdat we meestal toch wat meer haast hebben. Nu konden we lekker rustig eten. Een lekker bolletje en een smoothie.

Tussen de middag maakte ik wafels uit het boek van Dayenne. Ze smaakte echt heel lekker, zonder suiker. Meer over dit boek later op mijn blog.

Luca heeft de waterpokken. Nou, eigenlijk zijn ze al weer bijna weg inmiddels, maar begin vorige week had hij ze nog volop. Dus lekker in een badje havermout. Hij had er gelukkig niet zo veel last van.

Ik ontving dit pakketje van theefit om hun nieuwe smaken te proberen. Soon online!

’s avonds maakte ik hutspot klaar. Luca was lekker boven aan het spelen, Mark moest werken en Nola veranderde in een worteldief. Ik denk dat ze al zin had om te eten.

Voordeel van avonddienst is lekker in bed liggen met z’n allen ’s ochtends. Heerlijk wakker zo met mijn liefste mensen bij me.

’s middags werd onze nieuwe loungeset bezorgt door gamma. Fijn, direct in de achtertuin gezet. Wel nog even zelf uitpakken. Dat deden we dan ook snel (ik met mijn schoonvader en Luca) want het ging iets regenen.

Luca ging bij opa logeren en mocht daar ook in een havermoutbadje. Nola was een beetje boos want ze moest met mama naar huis én mocht niet in bad. Arme meid. Dus besloot ik haar thuis maar in bad te doen. Normaal doe ik dat niet zo snel met haar huidje, maar een uitzondering moet kunnen.

En toen was het koningsdag. Nola was erg vroeg wakker en zat dus al vroeg klaar. Ik zocht het meest oranje kledingstuk wat ik kon vinden. Ze heeft veel complimentjes ontvangen.

Na lang zoeken vond ik eindelijk de vlaggenstok en vlag. Toen kreeg ik hem ook nog netjes opgehangen buiten om het 5 minuten later op de grond te horen vallen. Was de vlaggenstokhouder afgebroken. Helaas, geen vlag meer voor ons.

Daarna zijn Nola en ik naar de kleedjesmarkt hier verderop gegaan. Even neuzen tussen alle zooi van andere. We vonden nog een nieuwe mickey en mini mouse. Fijn, die van ons waren kapot.

En ik ruimte alle kookboeken weer eens op. Alles weer schoon en netjes.

Daar rennen ze. Luca riep ‘Helpt, de ballon komt achter ons aan!’. En Nola houdt de ballon maar vast.

Als Nola op bed ligt gaan Luca en ik cupcakes bakken. We hadden op de kleedjesmarkt wat nieuwe siliconenbakvormen meegenomen.

Dit was het beste resultaat. De rest was aardig mislukt en kwam helemaal kapot uit de vorm. Iemand nog goede tips?

Maak cakekruimels die lekker smaken brengen andere lekkere dingen met zich mee. Ik maakte een lekker tussendoortje met wat cakekruimels, vanille yoghurt en fruit. Nola vond het erg lekker.

Samen spelen. Het gaat niet altijd goed, maar ik kreeg ze samen op de foto. We hadden een leuke baan gemaakt met alle toet toet auto spullen.

Kijk wat er binnen kwam met de post. Ik ben heel benieuwd. Al wel eens iets geproefd van Tony maar ik vond het niet bijzonder.

Lol maken samen met Nola. En kijk dat shirtje, te cute!

Hij staat! Heerlijk genieten in de tuin. Zondag hadden we er nog meer plezier van. Die dag alleen helemaal geen foto gemaakt.

Dat was hem voor deze week. Hoe was jullie week? liefs Minke

2 thoughts on “Happy moments #9: nieuwe loungeset en koningsdag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: