Hele fijne kerstdagen allemaal! Vandaag heb ik voor jullie de laatste happy moments van 2017. Ik wil de vakantie en feestdagen tijd voor mijn kinderen  hebben en minder bloggen en online zijn. Vandaar dat er volgende week geen happy moments online komt. Wie weet heb je nog voor het kerstdiner even tijd voor mijn weekoverzicht. Van kersthapjes, tot springkussen en helpen als ‘vrijwilligerswerk’. Je ziet het allemaal!

maandag 18 december

We starten de maandag met school. Luca en Nola mogen allebei weer lekker spelen en leren. Ze hebben daar altijd zo’n zin in. En mama vind het ook wel prettig om even wat tijd voor zichzelf te hebben. happy moments naar school

Even langs de action. Ik heb deze inkt voor mijn verjaardag gehad (dat duurt nog wel even, maar je kunt het maar in huis hebben) en zocht een doosje om het in op te bergen. Dat is gelukt!happy moments inkt

’s avonds zit ik te wachten en te wachten. Onze kast zou komen vandaag, maar er werd niet gedaan wat werd beloofd. Dus wij zaten voor niets te wachten tot 22.00 uur. Als je normaal om 20.00 gaat slapen is dat zeer frustrerend. Ook gewoon niets laten horen. Belachelijk!
happy moments wachten

Dinsdag 19 december

Als de kinderen naar school zijn ga ik snel naar de sportschool. Ik heb een afspraak over mijn voedingspatroon en ga even snel nog een minirondje sporten. Dan snel weer naar huis want ik moet nog even leenbakker bellen voordat ik de kinderen uit school haal. Voor alle vertraging (de kast komt niet een dag later maar zelfs 2 en we wachten al een week) kregen we een vergoeding van 20 euro in cadeaubonnen aangeboden. Maar als wij niet thuis zijn met de bezorging moeten we 45 euro extra betalen. Dat kan niet in de vorm van een blog natuurlijk. Dus een beetje vreemd dat wij wel cadeaubonnen zouden krijgen. Zij kunnen het overigens declareren bij de bezorger, daar hebben zij een contract mee. Wij niet dus wij kunnen daar niets mee. Maar goed het krijgt dus nog een staartje. happy moments sporten

Meer groente en kip. De pasta die ik erbij at laten we dan maar niet zien. Maar het was wel lekker. Pasta pesto. De kinderen vinden het ook heerlijk!

happy moments eten

Woensdag 20 december

Luca heeft vandaag kerstontbijt op school. Ik maakte mij er makkelijk vanaf door een pot pasta mee te nemen. We mochten ons inschrijven op een lijst bij de deur. De producten stonden er al. Dit was wat ik koos. Ideaal zo.happy moments kerst luca

In de middag komt opa even op Nola passen en ga ik met Luca naar de stadspoort. Er zou iets zijn voor kinderen om te knutselen en ik zou helpen. Die kinderen waren er niet. Luca speelde heel lief zelf en hielp soms met knutselen. Uiteindelijk wilde hij toch liever naar huis dus kwam opa hem even halen. Ideaal. happy moments helpen

Zul je altijd zien, net als Luca weg is komt er een meisje aan. Ik ga met haar lezen en spelen. Haar moeder kan geen Nederlands en zij is ook nog volop aan het leren. Zo trots als ze is als ze iets goed zegt! Super om mee te maken.happy moments spelen

Er kwam ook een pakketje binnen voor mijn blog. Later lezen jullie er meer over. Het is voor de gevoelige huid die ook oudere kinderen nog hebben. happy moments pakketje

Bij de DA haalde ik mijn pakketje op dat ik voor Luca had besteld. Er stond een kennis te wachten tot ze haar pakket hadden gevonden, maar ze moest eigenlijk weg. Dus ik nam haar pakket, toen het was gevonden ook even mee. ’s avonds kwam ze het ophalen. Dat gaf mij een mooie gelegenheid om weer eens een bible journaling te maken. Deze hoorde bij het boekje van droomadvent.

happy moments bible journaling

Donderdag 21 december

Samen met Mark breng ik de kinderen weer naar school. Nola wil verkleden als een prinsesje. Wat een schatje is het ook!happy moments prinsesje

Ik ga direct daarna even boodschappen halen. Ik neem bij de emte zo’n pakket mee voor een smoothie. Verse sinasappelsap erbij en klaar. Het smaakt goed. happy moments smoothie

Nola is erg moe dus eet al vast een broodje als ze thuis komt. Echt een papa’s kindje, broodkapje met pindakaas. Zou papa ook kunnen eten. happy moments papa's kindje

Als Luca naar school is ruim ik cadeautjes op die ik voor hem besteld heb. Je kunt het maar vast in huis hebben. 1 krijgt hij voor zijn verjaardag en voor de ander zoek ik nog een goed moment. happy moments cadeautje luca

Als we hebben gegeten ’s avonds besluit ik met Luca een kerstkrans te maken voor kerstfeest van Nola morgen. Hij is aardig goed gelukt en Luca vond het super leuk om te helpen. happy moments kerstkrans

Vrijdag 22 december

Als we op school komen wil Nola al weer verkleden. We mogen vandaag als ouders erbij blijven want het is kerstfeest!happy moments prinsesje kerst Samen maken we een kerststukje. Nola vond het erg leuk. Ze deed het super goed. Ze moest namelijk even wachten, want ik was even aan het helpen. Ik zit in de oudercommissie en vind dat je dan net wel even een stapje meer kan doen om de juffen te helpen. Zo verloopt alles goed. happy moments kerststukje Als de juffen het lokaal opruimen om te gaan eten kunnen de kinderen in de gymzaal spelen. We hebben ook een springkussen. Nola vond het super leuk en als mama dan ook bij het springkussen staat om de kinderen te helpen wil je natuurlijk zelf ook altijd. Gelukkig nam een juf haar even mee om iets anders te gaan doen. Allemaal omstebeurt in het springkussen.happy moments springkussen

En dan is het tijd voor hapjes. Je mag dan zelf met je kind uitzoeken wat ze gaan eten. Zelf mochten we ook pakken. Iedereen had wat lekkers gemaakt en er was veel eten. Jammie!happy moments kersthapjes

Het weekend doen we lekker rustig aan. Wat laatste boodschappen, knutselen samen en opruimen. Ach we doen wat je altijd in het weekend doet. Hoe was jullie week?

liefs Minke

6 thoughts on “Happy moments: laatste van 2017

    1. Ik heb versa magic gekregen. Direct alle kleuren haha. Dus ik kan voorlopig even vooruit. Je merkt wel direct verschil tussen deze inkt en die van de action bijvoorbeeld. Wij hebben heerlijke dagen gehad. Jullie ook hoop ik.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: