Het is even geleden dat er een happy moments online kwam. Niet dat er geen happy moments waren (we gingen naar de dierentuin en een weekendje weg), maar het ging gewoon met mij zelf niet zo goed. Ik heb even wat rust gehouden. Als het lukt pak ik het bloggen op en ga ik lekker verder. Ik vind het namelijk super leuk om te doen. Lukt het niet dan kies ik voor mezelf en mijn gezin. Even wat pas op de plaatst. Komende week heb ik een afspraak bij een osteopaat, hopelijk kan zij wat voor mij doen qua vermoeidheid. Nu snel naar de foto’s van afgelopen weken. 

Pers pakket granny's

Ik kreeg een super leuk perspakket van Granny’s. Een mix voor snelle appeltaart. Dat wilden Luca en ik wel even testen.

appeltaart

Dit is het resultaat. Of hij ook lekker is en wat wij ervan vonden lees je deze week hier op mamaminke.nl.

heel vroeg wakker

Helaas was die maandag Nola heel vroeg wakker. Ze had er echt geen zin meer in dus ik ging samen met haar naar benden.

lang middagdutje

Als je vroeg wakker bent, slaap je ’s middags ook heel lang. Uiteindelijk hebben we haar maar wakker gemaakt. Ritme omdraaien vond ik toch niet zo’n prettig idee.

decoratie in huis

Onder haar slaapje kocht ik wat leuke decoratie voor in huis. Beetje bewogen foto, maar het idee spreekt voor zich denk ik. Die roos kreeg ik een tijd terug van Luca.

Nola de tafelklimmer

Nola houdt van klimmen, op de tafel. Hoe vaak we ook zeggen dat het niet mag. Ze blijft het doen. En ze kan ook zelf weer de tafel af.

samen met mijn kindjes

Blurry but perfect. Samen met mijn kindjes. Love them to the moon and back!uitslag van foto heup Nola

Op donderdag moesten we met Nola naar het ziekenhuis. Even een foto van haar heupjes maken om te kijken hoe het nu staat met haar heupdysplasieLuca met nichtje Zoë.

Luca mocht lekker bij opa blijven en kon zo even knuffelen met zijn nichtje Zoë. peter pan Nola

Na haar middagdutje wil Nola zich verkleden als Peter Pan. Luca is met papa weg en ik had andere plannen voor ons.

Ik heb mijn fiets volgeladen

Even boodschappen doen. Ik heb mijn fiets volgeladen! We kregen het allemaal mee naar huis gelukkig.

journaling bible

Ik ben vroeg wakker. Heb best veel te doen omdat we een weekend weg gaan, maar iedereen slaapt nog. Dan kan ik nog even verder met een tekening in mijn bijbel. Later meer daarover op mijn blog.

ontbijt weekend weg

Zaterdag wordt ik wakker met dit ontbijtje. Super lekker! Wat hebben we genoten. Later zal ik nog wat meer vertellen, deze happy moments wordt al zo lang.

vroeg wakker en even ontbijten

Zondag ben ik weer op tijd wakker en ga ik beneden in de lounge zitten. Lekker mijn ontbijtje mee. Zo kan M. nog even slapen en ik vermaak me prima.

uitzicht

We gaan nog naar het drielandenpunt en komen onderweg dit uitzicht tegen. Dat hebben we ook gewoon in Nederland. Super mooi! Al hebt die blauwe lucht met zon ook wel.

nieuwe bloembakken

Maandag gaan we in de tuin aan de gang en halen nieuwe bloempotten. In de avond staat het er zo blij. Tevreden. Beetje bij beetje wordt het steeds meer ons plekje.

propercorn testen

Als de kinderen op bed liggen probeer ik deze propercorn uit. Wel lekker, maar niet bijzonder. Al ben ik gewoon niet zo’n fan van popcorn denk ik.

Wortelzaadjes geplant

Samen met Luca plant ik wortelzaadjes. Zouden ze gaan groeien? We doen dit omdat we het leuk vinden, maar ook als ‘opdracht’ van vve-thuis. Een programma waar we aan mee doen vanwege zijn vve-verklaring.

Ik ben mijn mama kwijt lezen

Samen lezen we een boekje, van dat zelfde vve-thuis programma. Ik ben mijn mama kwijt. Luca is fan.

wafels gebakken

Dinsdagmiddag maak ik wafels als Luca uit school komt. Hij weet het nog niet, maar hij mag die middag weer naar het cb.

Ogentest

Wat doet hij het goed! De ogentest gaat helemaal prima. Ook het prikje gaat super goed. Een hele trotse mama!

samen met Nola

Omdat het zo goed ging mag Luca kiezen wat we die avond gaan eten. Het wordt Maccie D. Dat vinden wij helemaal niet erg. Deze foto maak ik terwijl we wachten op het eten.
Met z'n drieën naar de dierentuin

Woensdag heeft papa zijn slaapdag en Luca is vrij van school. We besluiten met z’n drieën naar de dierentuin te gaan. Het ging heel goed. Het autorijden gaat me steeds beter af en ik durfde het aan naar de dierentuin te rijden. Ook daar ging het met 2 kinderen super goed. Trots op ons!

sporten

Donderdagochtend ga ik weer eens sporten met Machteld. M. blijft wakker uit zijn nachtdienst dus na de les snel naar huis.

eitjes verven

Als Nola en M. slapen gaan Luca en ik creatief aan de slag. We gaan paaseitjes verven. Luca vond het super leuk om te doen.

mijn lievelings mannen

Vrijdag hadden we een verrassing voor Luca. Met z’n drieën zijn we naar de efteling geweest. Eigenlijk was 1 dag te kort, maar we hebben een super dag gehad met heerlijk weer.

langnek en Luca

Luca wilde persé naar langnek en ging daar het verhaaltje ‘lezen’.

ontbijt

Zaterdag besluit ik weer eens een gezond ontbijtje te maken, een mugcake (iets mislukt maar smaakte super lekker) met mango.
kleren paw patrol

In de middag ben ik met Luca naar korfbal geweest van mijn zusje. Hij moedigde zijn tante goed aan, maar was stiekem wel voor de tegenpartij (de vereniging uit onze woonplaats). Daarna even naar de c&a om wat kleertjes te halen. Ik had gezien dat ze dit paw patrol shirt hadden en gelukkig hing er nog 1 in zijn maat. We kochten nog meer shirts en een aantal broeken.

Dit was het voor deze week. Zondag doen we rustig aan. M. kijkt voetbal en we doen eigenlijk niet echt iets bijzonders. Nog even lekker chillen met elkaar.

liefs Minke

1 thought on “Happy moments: veel foto’s, dierentuin en weekendje weg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: