Een geweldig nieuwjaar voor jullie lieve volgers! Zonder jullie zat ik hier niet deze blog te tikken. Een nieuw jaar staat weer voor de deur. Hopelijk hebben jullie een jaarwisseling gehad die past bij jullie. Zoals jullie nu zijn. Want weet je, ook dat kan mee veranderen met hoe jij je voelt op een bepaald moment. Want dat is waar het om gaat. Dat jij je lekker in je vel voelt en doet wat bij jou (en je gezin) past. Op naar een fantastisch 2020!

Jaarwisseling 2019 naar 2020

Wat zal ik er van zeggen. Net als met de kerst doen we dit op geheel eigen wijze. Mark mocht werken en was om 23.00 uur weer thuis. In de middag ben ik met de kinderen naar mijn schoonvader gegaan. Daar hebben we gegeten en daarna lekker naar huis. Gewoon op tijd naar bed. Want eerlijk gezegd, houdt ik het zelf ook gewoon niet vol hoor. Al dat lange opblijven is niet zo aan mij besteed. Toen Mark thuis kwam hebben we de kinderen wakker gemaakt en nog naar het vuurwerk gekeken. En daarna lekker slapen.

Wat 2020 ons brengen zal

We weten het natuurlijk niet, wat er allemaal gaat gebeuren. Er zijn wat plannen gemaakt. Er staat een bruiloft gepland en de voorbereidingen zijn in volle gang. Op 18 januari is er een super leuke switch en ditch over het verwijderen van chemische producten uit je huishouden. En er is een leuke challenge over zegeningen die van start gaat binnenkort. Daarvoor kun je het beste mijn kanaal op instagram volgen: mamaminkegelooft.

Wat hopen we voor 2020

Ik hoop dat wij als gezin samen mogen groeien. Groeien in opvoeden, in gebed, in geloven en in samen leven. Dat we dichter naar elkaar groeien, de leukste avonturen beleven en elkaar nog beter gaan begrijpen. Want weet je, dat opvoeden is soms helemaal zo makkelijk nog niet. En dan schieten er soms ook belangrijke dingen bij in, zoals stille tijd voor mezelf. Of we blijven op zondag thuis in plaats van naar de kerk te gaan. Ik hoop wat meer structuur te vinden in 2020. Ja, met al die leuke plannen die komen en de voorbereidingen die daar bij horen. Structuur? Dat moet lukken hoop ik.

Ik wens jou alle goeds voor de nieuwe jaar. En ik laat je graag achter met dit geweldige lied van Trinity – Ik wens jou

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: