Wat was 2019 een mooi jaar. En wat ging het snel zeg! Ik mocht een geweldige trouwjurk uitzoeken, viel nog een aantal kilo af (wat ook wel nodig was hoor) en op de valreep kochten wij onze trouwringen dit jaar! Lekker op tijd zullen we maar zeggen. De laatste dagen zijn nu echt aangebroken. Het leek me leuk eens terug te kijken wat ik allemaal deed. Van best gelezen blogs, naar de bijbellees challenge en de foto’s met de meeste likes op instagram. Kijken jullie gezellig met me mee?

Best gelezen blogs in 2019

Op een blog is het natuurlijk logisch om te kijken naar de best gelezen blogs van 2019. Eerlijk, ik ben daar ook wel benieuw naar. Er is er één die met kop en schouders boven alle artikelen uit steekt. Mijn blog over de nep hubelino die je via Aliexpress kunt kopen en waarom je dat dus eigenlijk niet zou moeten doen. Als tweede het artikel over de verplichtheid van een id-kaart bij baby’s/kinderen. Stiekem al een artikel uit 2017, maar nog steeds wordt hij heel goed bezocht. Knutselen vinden jullie ook tof, de heat gun van de action waren jullie ook nieuwsgierig naar. Gelukkig had ik een review daar over geschreven. En een artikel dat in januari goed van pas gaat komen, 50x lunchen zonder brood.

Foto’s met de meeste likes in 2019

Je kunt altijd zo leuk best 9 bekijken van instagram. Natuurlijk heb ik dat ook gedaan, voor mijn beide accounts op instagram. Voor Mama Minke zijn het de volgende foto’s geworden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Dit jaar kom ik zelf vooral aan bod. Super tof dat de foto’s in bikini er ook tussen staan. En de foto van mijn prachtige gezin met de shoot van Misabella. Zo blij met de foto’s. Stiekem zou ik graag nog een keer een shoot doen. Maar we wachten nog even tot de bruiloft. Dan shinen met al die kilo’s die eraf zijn. Want ook dat is vertegenwoordigd in de foto’s.

Voor Mama Minke gelooft zijn het de volgende foto’s:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Minke – be faithfull (@mamaminkegelooft) op

Van alles wat op dat account. Quotes, teksten uit de Bijbel en foto’s van ons gezin. Alles met een christelijke ondertoon in de beschrijving. Zo dankbaar voor alles wat we hebben gekregen, mogen leren, ervaren en meemaken. Our God is good!

Bijbel leeschallenge 2019

De reden waarom ik het tweede account op instagram ben begonnen. Een Bijbel lees challenge in 2019. Heel erg tof om te maken én nog leuker om te merken hoeveel er mee hebben gedaan. Als verrassing komt er in 2020 weer een nieuwe leeschallenge aan. Helemaal gratis dit keer én op instagram. Om 2020 goed te beginnen gaan we kijken naar onze zegeningen. Want het is altijd makkelijker te kijken naar wat je niet hebt, dan te zien wat je al wel allemaal hebt. Doe jij ook mee? Volg me dan snel op het kanaal van Mama Minke gelooft. Wil jij hem nog hebben? Laat het dan zeker hieronder even weten.

hoogtepunten 2019

Doelen voor 2019 die ik maakte in 2018

Ik stelde mezelf niet echt doelen voor 2019. Wel deed ik een hoop dingen. De challenge, zoals hierboven al geschreven, maakte ik. Ik zette met de kerk een tof nieuw project op voor ouders met jonge kinderen. Ik werkte 1 dag en besloot dat het toch niet iets voor mij was. We haalden de oliën van Young living in huis en hebben daar zo veel goede ervaringen mee. We hadden een heerlijke vakantie samen afgelopen zomer. Mochten met de kinderen naar de efteling gaan. En ik viel heel veel kilo’s af, waardoor ik nu een gezonder gewicht heb mogen bereiken. Het mooiste van dit jaar was toch wel dat ik mijn trouwjurk vond. Zo gaaf! En nu is 2019 bijna voorbij. Gaan we naar 2020 en hebben we zin in een nieuw jaar, nieuwe kansen én veel leuke dingen.

2020 kom maar op. We will rock you! Want ik heb een geweldig gezin om me heen staan. Samen sterk!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: