Hebben jullie daar ook wel eens last van? Het gevoel dat je overal achteraan loopt? Dat je nergens aan toe komt en alles maar blijft liggen? In zo’n fase zit ik op dit moment. Zo veel ideeën die ik klaar heb liggen voor mijn blog. Zoveel klusjes die moeten gebeuren. En op een of andere manier lijkt de tijd voorbij te vliegen en is er weer een dag voorbij zonder dat er iets uit mijn handen lijkt te zijn gekomen. Frustrerend en niet leuk, maar op dit moment ook weinig aan te doen.

Nola vraagt veel aandacht en energie. Niet dat ze veel vermaakt moet worden, ze kan rustig even alleen in de box of op het speelkleed spelen. We hebben trouwens nieuwe foam matten gekregen als cadeautje. Super fijn want het is zo een stuk zachter en warmer om te spelen voor Nola dan op de parketvloer. Ook voor Luca trouwens. Ze liggen er net 2 uurtjes, maar nu al een groot succes. Nola is echter wel een vroege vogel. Om 5 uur opstaan is geen uitzondering, meer een regel. Helaas is dat met mijn chronische vermoeidheid killing.

Daarnaast hebben we ook Luca nog rondlopen. Een heerlijk druk mannetje dat graag met ons wil spelen. Hij kan heerlijk zelf spelen (typ ik na een onderbreking van Luca), maar vind het nog veel leuker om samen te spelen. Hij is ook echt een buiten kind en vind het heerlijk naar de dierentuin te gaan of buiten te spelen. En tijd met mijn gezin doorbrengen vind ik heel belangrijk. Ondanks dat ik thuisblijfmama ben vind ik het heerlijk om op de dagen dat M. vrij is iets leuks te gaan doen. Op andere dagen ben ik toch ook bezig met andere klusjes van het huishouden.

Wees gerust, ik ga niet weg en blijf zeker bloggen. Ik vind het veel te leuk om te doen en heb ook zoveel ideeën. Zo wil ik jullie nog vertellen hoe het eerste half jaar met Nola is gegaan (snel!). De kamer van Luca die wij ooit hebben gemaakt heb ik jullie nog niet laten zien en ik heb een aantal leuke pagina’s gemaakt in mijn bijschrijfbijbel. Ik ben bezig met een aantal gastblogs daarover (als deze online zijn zal ik dat zeker aan jullie laten weten). Daarnaast ben ik ook bezig met bodieboost (het gaat goed! Ik ben al 3 kilo kwijt) en daar wil ik jullie ook nog het een en ander over vertellen.

Nog even geduld, ik ga even op zoek naar een manier hoe ik toch wat vaker een blog online kan zetten zonder minder tijd aan mijn gezin te besteden of mij zelf voorbij te lopen. I’ll be back!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: