Van verschillende mensen krijg ik in mijn mail nieuwe producten en boeken onder ogen. Erg leuk om daar zo van op de hoogte te worden gebracht. Het lijkt me leuk om dit met jullie te gaan delen. Hoe meer mensen er van weten hoe leuker het is natuurlijk. Daarom deze nieuwe rubriek op mijn blog. Ik kan niet zeggen hoe vaak deze online gaat komen. Als ik iets leuks voorbij zie komen zal ik dat gewoon met jullie delen! Vandaag eerst een editie met christelijke boeken.

‘Onze’ peuterbijbel
Deze bijbel komt uit bij ark media. Een bijbel voor je peuter met 20 mooie verhalen erin. Deze verhalen worden interactief gemaakt door bijvoorbeeld met je vingers de regen na te doen of de naam van je kind in een verhaaltje te gebruiken. Lijkt me erg leuk voor je kind en zo wordt hij/zij er echt bij betrokken. Een leuk cadeautje bij doop of opdragen. De bijbel kost 9,95 en kun je hier kopen.

De bucketlist
Een mooi boek met inspirerende verhalen en ruimte om zelf gedachten in te vullen. De recensies zijn mooi en het beloofd een prachtig boek te zijn over Gods plan met jou. Een mooi cadeau voor jongeren van af ongeveer 17 jaar. Fijn dat alles zo bij elkaar wordt gehouden en je dit later nog eens terug kunt lezen. Wat heeft God jou gebracht? In dit boek kun je het ook nog meegeven aan het nageslacht. Je kunt het boek voor 14,95 hier kopen.  

Puur vandaag
Dankzij de mail van ark media kwam ik ook nog een hele mooie en inspirerende site tegen. Een site die ik nog nooit had gezien, maar die me qua schrijfstijl en vormgeving zo aansprak dat ik het bloggen even liet voor wat het was en daar ging lezen. Een leuke manier om deze blog ook even onder jullie aandacht te brengen. Het gaat over www.puurvandaag.nl. Het is een platform voor christelijke vrouwen die van lezen houden en elkaar willen ontmoeten en inspireren. Het is een onderdeel van het concept Puur! van uitgeverij Kok. Er bloggen auteurs van de uitgeverij op deze site, maar ook redacteuren en uitgevers. Neem er zeker even een kijkje!

Webshop ladybug
Kennen jullie deze webshop al? Een vrolijke webshop met handgemaakte spulletjes. Kaartjes, boekenleggers, magneten en snailmail. Je vind het er allemaal. Ook hebben ze een leuke pakketje voor moederdag gemaakt, sla snel je slag! Wat ook mooi is, 50% van je aankoopbedrag gaat naar een goed doel. Dat komt je tegenwoordig niet vaak tegen. Neem snel een kijkje op www.webshopladybug.nl. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: