Vanaf deze week kunnen jullie op donderdag een artikel lezen in deze nieuwe rubriek, ‘hoe doen andere moeders dat?’. Wat kun je verwachten? Elke week worden door moeders vragen beantwoord die ik heb bedacht. En niet zomaar heb bedacht. Het waren dingen waar ik tegen aan liep. Vragen over eten en slapen, veranderen van slaapkamer en speelgoed. Ik vind het erg leuk dat er zo veel moeders aan mee wilde doen. Deze week kunnen jullie zien wie er allemaal mee doen. Vanaf volgende week komen de vragen aan bod. Zelf zal ik de vragen ook beantwoorden.

De moeders en hun blogs. Hieronder kun je wat informatie lezen over de moeders die mee doen. Heb je nog vragen aan hun? Ga dan eens langs op hun blog, daar kun je vast al veel antwoorden vinden. 

Els

Mijn naam is Els ik ben 30 jaar werk als apothekersassistente ben getrouwd met John 26 jaar leert voor steigerbouwer we hebben 2 jongens, James word volgende maand 4 jaar en Tyler is nu 6 maanden.
Mijn blog is http://mamaels.wordpress.com.   
Ik ben Hanneke Koper, ik ben getrouwd met R en wij hebben samen twee kinderen. A is onze oudste een dochter van al 10 jaar en Q onze zoon van 8. Ik schrijf sinds kort een blog dat je kan terug lezen op https://mijnlevenalshuisvrouw.wordpress.com/. Ik werk ,als oproepkracht met een 0-uren contract, in een ziekenhuis als verpleegkundige.

Ik ben Judith, ik woon samen met vriend, en de 2 meisjes Keira (8) en Miya (1). Ik werk als
fotografe en full time blogger aan www.pinkpress.nl en www.mamaisblut.nl verder doe ik voor
andere sites social media, en extra blog posts schrijven.
Ik ben Laura, 32, getrouwd met Dave, moeder van Damiën ( 8 ) en Daelyn ( 5 ) We hebben een gezin vol beperkingen al zie ik dat liever als een uitdaging. 😉 Ik blog op www.lauracollin.nl en heb de webshop www.moderndeco.nl

Ik ben Linda, getrouwd en mama van een koningskoppel dat bestaat uit een peuter dochter en dreumes zoon. Ik werk als gastouder en met enige regelmaat vangen we via crisispleegzorg een kindje op in huis. Er is dus altijd wel wat te beleven. Stil zitten is er niet bij. Onze avonturen, creaties en gerechten deel ik met enige regelmaat op mijn blog Mamaliefde.nl
Marije Woertman, getrouwd en we hebben samen 2 kinderen, een dochter van 5 (in maart 6) en een zoon van 2 jaar. Mijn blog is Mamaseigenwijsjes (http://www.zoetenzodeventer.nl/blog), ik heb een eigen webshop de leukste lunch en daarnaast werk ik nog 2,5 dag bij de gemeente. Ik blog over het maken van leuke lunches, tips voor moeilijke eters vanuit mijn eigen ervaring, gezond eten maar ik blog ook over DIY, crafty, kidsuitjes, mamas musthaves, genieten, leuke dingen doen, opvoeding.
Ik ben Marijke, getrouwd  en 2 kinderen, een dochter uit 2007 en een zoon uit 2013. Mijn blog is http://www.mmopvrijdag.wordpress.com. Zit in de ww, dus helaas even zonder werk……dus als iemand nog een leuke leidinggevende zoekt……
Nicole, 29 jaar || getrouwd met Bart, 32 jaar en samen een dochtertje Fay van 06-03-2014 || beginnend fotograaf || eigenaresse van www.meisje-eigenwijsje.nl ||

Ik ben Wendy Vrieling-Postema, 34, getrouwd met Erik 35. We hebben twee dochters. Chantal (10) en Anouk (8). Mijn blog: www.lifewith-wendy.blogspot.com.   Ivm een chronische ziekte ben ik volledig afgekeurd maar ik werk nog 2×3 uur bij een huisartsenpraktijk als doktersassistente.
Mijn naam is Chantal (1981) en ik blog sinds één jaar op Mamazing (www.mamazing.nl). Ik ben Neerlandica en psychologe. Toen ik moeder werd, heb ik het bloggen ontdekt. Als kersverse mama, ging er een wereld voor me open: van borstvoeding geven en speentjes uitkoken tot het uitzoeken van een crèche en mamastress. Geen idee wat ik allemaal deed voordat ik mama was, maar ik had zeeën van tijd zo leek het! Dat moet toch makkelijker kunnen allemaal? Ik gunde andere kersverse moeders een iets relaxtere start. Alle informatie waar je zo naarstig naar opzoek bent als mama (to be), gewoon gemakkelijk vindbaar op een rijtje en iemand die je eerlijk vertelt hoe het zit met die bekkenkwaaltjes. 😉 Zo ben ik niet alleen mama geworden van onze Noah (2013), maar ook mamablogger op mijn blog Mamazing (2014). Ik schrijf wekelijks mijn mamabelevenissen op, maar ook voor gemakkelijke recepten, reviews, winacties en opvoedtips ben je bij mij aan het juiste adres. Ik hou enorm van koken, doe aan Yoga en werk momenteel als trainer/docent op een hogeschool. 
Hoi, mijn naam is Nathalie, mama van Vince (10 april 2014) en heb een vriend, al 11 jaar. Ik ben in het dagelijkse leven buiten mama ook nog juf en creatieveling. Ik blog op http://www.unicornsandfairytales.be en je kan mijn werkjes vinden op http://www.kleine-uk.be 
 
Hallo ik zal me even kort voorstellen, mijn naam is Whitney, 27 jaar verliefd op mijn vriend (28). Samen hebben wij een zoontje van 14 maanden (november 2013), verwachten wij eind april ons tweede kindje en wonen met onze kater bijna letterlijk midden Nederland. Ik blog op Whtny’s World (whtnysworld.wordpress.com), mijn persoonlijke, mama, lifestyle blog. Momenteel zit ik ziek thuis in verband met bekkeninstabliteit, normaal werk ik 18 uur per week in de IT. Verder vind ik het heerlijk om naast mama, vriendin van, met mijn vriendinnen af te spreken. Dagje naar de sauna of juist een playdate met de kids om lekker bij te kletsen.

Eva

Ik ben Eva Visser met één man en twee kinderen. Ik ben 27 jaar, mijn man is 40 jaar. Onze zoon is 2 en onze dochter is 6 jaar. Ik Blog voor www.opvoedenzonderstress.nl, daarnaast ben ik fulltime moeder en actief op zoek naar wat ik qua ambities nog wil neerzetten in de wereld. 
Ik ben Rory Blokzijl, 44 jaar. Moeder van Mila (3 jaar). Getrouwd met Huib (47 jaar). Ik blog op www.40envoorheteerstmoeder.nl over hoe ik het moederschap ervaar op latere leeftijd. Ook probeer ik je – door je een kijkje te geven in mijn eigen leven (mijn positieve ervaringen en strubbelingen) – te helpen met de dingen waar je eventueel tegenaan loopt. Samen met mijn beste vriendin maak ik kinderboekjes (www.milaboekjes.nl). Zachte, lieve verhaaltjes met vaak een moraal in het verhaal. Het zijn de verhalen en tekeningen die wij zelf missen in de boekhandel. 

Marieska

Mijn naam is Marieska Visser. Mama binnen een samengesteld gezin met drie kindjes. Anna van 10 en Lucas van 7 zijn van mijn ex-man en Simon (3) is van mijn huidige vriend en mij. Daarnaast zijn mijn ex en zijn vriendin een dagelijkse factor in ons leven. Want ondanks alles is hij mijn beste vriend.

Ik ben mijn blog Love4Kidz.nl begonnen nadat ik door de ziekte van mijn middelste ben gestopt met fulltime werken.  

Marjo

Mijn naam is Marjo, mama van twee schattige, leergierige, ondeugende kindjes (van elke soort eentje) en gelukkig getrouwd met hun papa. Muppet is vier, bijna vijf jaar & Pollewopje is bijna 2,5 jaar.


Ikzelf ben heel erg 30+, eigenaar van webshop www.marjoya.nl en van het blog “Mar-JoYa, het leven met een strikje”,  te vinden op www.mar-joya.nl. Daarnaast ben ik werkzaam in de leukste kinderkleding en hutsel-frutselwinkel van Nederland, haak en maak ik, probeer ik de ideeën die in mijn hoofd stormen stapje voor stapje uit te voeren en loop ik heel graag hard, om dat zelfde hoofd af en toe  leeg te maken.

 

Ik vind het heel leuk dat jullie allemaal mee doen. Ga ook zeker eens op hun blogs kijken, super leuk! Hebben jullie nog vragen of dingen waar je tegen aan loopt en denkt ‘Hoe doen andere moeders dat’? Ik lees het graag in een reactie.
Liefs,
Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: