Ik denk dat ik het welke week wel kan zeggen, maar wat vliegt de tijd. Ik kwam er achter dat ik vrij weinig foto’s had gemaakt deze week. Druk met andere dingen en echt aanwezig zijn in plaats van met mijn telefoon in de hand denk ik. Gelukkig kon ik nog wat leuke foto’s vinden. Kijken jullie mee?

Heerlijk even een rust momentje. Wat fruit eten en thee drinken
met Luca.

’s avonds ga ik lekker nog even wat kaarten inplakken in het
plakboek van Luca. Ik loop ver (heel ver) achter, maar
we komen er wel.

Hier kan ik ook van genieten, al is het soms wat vroeg.
Lekker samen ontbijten.

En lekker samen knuffelen, ook zo fijn. Luca heeft er niet altijd
zin in, maar als hij zo bij me wil zitten geniet ik extra.

Vrijdagochtend waren we lekker wezen zwemmen, we wilden
’s middags boodschappen doen. Helaas bleef het maar regenen.

Lekker banaanpannekoekjes als ontbijt.
Luca vond het heerlijk.

Ik mocht mee trouwjurk uitzoeken met mijn schoonzusje.
Toen we klaar waren gingen we nog even wat drinken.
Dit at ik op de boot toen we naar NewCastle gingen vaak.
Super lekker, die kon ik dus niet laten liggen.

Als Luca ’s ochtends vroeg wakker wordt
en papa is naar zijn werk kijken we samen
op bed tv. Heerlijk wakker worden.

Luca is aangekleed. Even een foto voor
papa gemaakt.

Ik vond het erg speciaal dat ik mee mocht bruidsjurken passen. Super leuk om de bruid zo happy te zien. Hebben jullie nog leuke dingen mee gemaakt deze week? Ik lees het graag in een reactie.

Liefs,
Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: