Vandaag heb ik super leuk nieuws voor jullie in een kort berichtje. Gastblogger Machteld is bevallen van een dochter. De bevalling is goed gegaan en moeder en dochter maken het goed. Afgelopen week zijn ze zelfs even bij ons op visite geweest. Met de geboorte van haar dochter ben ik ook tante geworden. Super leuk! Op haar eigen blog verteld Machteld jullie er meer over. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: