Dromen, we doen het allemaal wel. Of niet? Sta jij wel eens stil bij wat je wilt, wat je droom is? Grote en kleine dromen? Sta je wel eens stil wat de dromen van God zijn? Eerlijk gezegd sta ik daar niet direct bij stil. Zeker, ik heb wensen. Best wel veel eigenlijk. Maar dromen? Daar ben ik dan weer niet zo zeer mee bezig. Met dit boekje ga je stil staan bij jou dromen, bij Gods dromen en hoe deze dromen samen kunnen komen. 

Advent droom voor mama

Voor Luca en Nola ben ik al druk bezig geweest met kerst en de adventsperiode. Beide hebben ze een eigen adventskalender die we kunnen gebruiken. En voor mama? Daar had ik eigenlijk nog niets voor. Tot ik dit boekje op instagram voorbij zag komen. Het boekje droom! is gemaakt door Kris en Esther. Kris volg ik online omdat zij ook veel doet met bible journaling. Laat dat nou ook terug komen in dit boekje. Ook als je van handlettering houdt kun je hier veel leuks in vinden.

inhoudt droom inhoudt droom inhoudt droom

6 pluspunten uit droom

  • Het boekje combineert tekst met een creatieve uitwerking. Dat spreekt mij erg aan.
  • Je kunt het boekje gebruiken voor de uitwerking, maar dat hoeft niet. Dat kun je ook in je bijbel doen of een apart schrift.
  • Er is een fijne uitleg bij om de bijbeltekst te vertalen naar nu.
  • Je staat ook stil bij je eigen leven, niet alleen bij het wonder dat gebeurd met kerst.
  • Het boekje is handzaam en kun je dus ook makkelijk meenemen.
  • Mooie rustige vormgeving met verschillende verwerkingsvormen.

Zijn er dan geen minpunten aan droom?

Niet alles kan perfect zijn toch? Zelf vind ik het fijn als je ook direct de betreffende bijbeltekst kunt vinden in het boekje. Dat is in dit boekje niet het geval. Je hebt dus nog wel je bijbel nodig om de tekst te kunnen lezen. Of je telefoon en dat je de tekst op internet opzoekt. Ook wordt er bij 1 pagina gevraagd om een witte verfstift (posca). Deze stift heb ik niet, zelfs geen witte gelpen. Ik gebruik dan denk ik gewoon een zilveren pen of wit potlood. Maar dat is wel even jammer, vind ik dan. Ik heb graag alles bij elkaar wat ik nodig heb. Verder heb ik geen minpunten kunnen vinden.

bijbeljouranling droom

Bijbel journaling challenge

Zoals ik al aangaf is er een creatieve verwerkingsvorm gekozen in dit boek. Daarbij wordt er ook een bijbel jouranling challenge georganiseerd. Dat houdt in dat er elke dag vanaf 1 december een uitwerking van dit boekje online komt op instagram. Je kunt dan het beste dit instagramaccount in de gaten houden. Wil je vast beginnen? Dan kun je een extra illustratie downloaden op de site van Kris. Ga jij ook mee doen?

Een leuk boek om stil te staan bij de adventtijd als vrouw. Je kunt het boekje hier kopen voor 9,95 euro.

liefs Minke

Dit bericht bevat een product dat is toegestuurd door een bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet. Dit bericht bevat ook een affiliate link.

pinterest droomPinterest afbeelding

4 thoughts on “Hoopvol richting kerst met het boekje droom! *review*

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: