Een fotoslinger die gereviewd mocht worden. Direct was ik enthousiast en toen ik zag dat het ook goed te doen was met foto’s van mijn telefoon was ik helemaal blij. Voor de meeste fotoproducten vind ik foto’s van mijn camera toch mooier, maar hier was dat niet het geval. Ik had juist liever foto’s van mijn telefoon. Toch was ik een beetje teleurgesteld toen ik hem ontving. Waarom dat was zal ik jullie zo vertellen.

De foto’s voor de fotoslinger

Het leukste deel van een foto product is het uitzoeken van de foto’s. Waar moest ik beginnen? Ik wilde graag een fotoslinger met foto’s van mijn gezin. Van wat langer geleden maar ook recente foto’s. Dus dat koos ik uit. Ik had verwacht maar een aantal foto’s te kunnen gebruiken. Niets bleek minder waar, er waren 25 vlaggen te vullen, keer 2 is 50 foto’s. Nou dat hoef je mij geen twee keer te zeggen. De kwaliteit van de foto’s is echt erg goed. Precies zoals het voorbeeld op mijn laptop. Super leuk. Ook worden ze afgedrukt op stevig karton, wat het gebruik van de fotoslinger extra fijn maakt. Zo kun je hem meerdere keren gebruiken.

fotoslinger 1

De fotoslinger maken

Het touw, je kunt kiezen uit wit en zwart, en de foto’s krijg je los van elkaar (wel in dezelfde verpakking). Je moet de slinger nog wel even zelf maken. Er is genoeg touw. Echt meer dan genoeg. En dat is eigenlijk nog een understatement. Ik zat steeds in de knoei met touw. Niet zo fijn. De gaatjes waren groot genoeg, dat was wel erg fijn. Maar het was dus wel even een klusje zo met dat vele touw. Het touw vond ik ook wat gladjes. Ik had me er gewoon een iets andere voorstelling van gemaakt.

fotoslinger 2

Ophangen van de fotoslinger

Wij hebben de muur in onze slaapkamer geverfd. Het leek me daarom leuk hem daar met washi tape dat bij de kleur van de muur paste op te hangen. Dit was echter een onmogelijke taak. Het touw was te glad waardoor hij niet bleef hangen en steeds maar zakte. Heel frustrerend. Je kunt wel het touw aan een spijkertje vastmaken. Of hem als slinger ophangen midden in de kamer. Dat deed ik voor de foto’s. Ik had hem toen aan de lamp bij de grote tafel en aan de verwarmingsbuis geknoopt. Dan blijft hij wel zitten.

fotoslinger 3

6 leuke tips om een fotoslinger voor te gebruiken

  • Gewoon voor leuke familie foto’s.
  • Als je kindje 1 wordt met allemaal foto’s van het eerste jaar.
  • Als je kindje 25 wordt met van elk jaar een foto.
  • Bij je bruiloft met allemaal foto’s van jullie samen.
  • Bij een feest als je 25 jaar getrouwd bent en dan van elk jaar een foto kiezen.
  • Kies een paar foto’s (stuk of 5) en hang die op aan een touw. Kun je op meerder plekken een fotoslinger hangen.

Conclusie over de fotoslinger

Nadat ik mijn eigen idee een beetje had bijgesteld vond ik het een leuke fotoslinger. De kwaliteit van de foto’s vond ik wel erg goed. Mooi afgedrukt ook en op stevig karton zodat je fotoslinger niet direct na de eerste keer gebruiken kapot gaat. Alleen het touw waar je de foto’s aan moet hangen had ik zelf iets anders voor gekozen. Maar dat kun je ook makkelijk zelf vervangen. Er is altijd wel iets leuks mee te doen. Zeker bij speciale gelegenheden een hele gave slinger.

Hadden jullie al eens een fotoslinger gezien? Zelf een slinger maken? Klik dan op de link.

liefs Minke

Deze blog bevat een product dat ik toegestuurd door een bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet.

pinterestafbeelding

pinterest afbeelding fotoslinger

1 thought on “Fotoslinger voor elk moment en 6 tips waar voor je hem kunt bestellen

  1. Best een leuk idee zo’n fotoslinger. Ik vind het persoonlijk met alle fotos zo op elkaar een beetje te druk. Ik zou als ik een fotoslinger zou maken telkens een stukje leeghouden.. maar dat zou niet kunnen omdat het touw zo glad is haha. Wel waanzinnig leuk voor verjaardagen of speciale gelegenheden?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: