Last minute sinterklaasshopping. Het overkomt iedereen wel eens. Nog even snel een schoencadeautje of toch nog even een chocoladeletter halen. Mocht je nou niet weten wat je moet halen voor sinterklaas, op mijn blog heb ik je een aantal tips gegeven. Ik zal ze hier nog even onder elkaar zetten. Zet ik er gelijk nog even wat extra tips bij, nog meer keus dus. Veel plezier met sinterklaas!

De sinterklaastips op mijn blog

 1. Als eerste gaf ik jullie de tip voor leuke stapelblokken. Je kunt dechristelijke boeke hier vinden. Luca en Nola spelen er graag mee.
 2. Ik vind boeken ook altijd een leuk cadeau. Ik gaf jullie een aantal tips voor christelijke boeken in deze blog.
 3. Voor een dierenvriend zijn deze leuke dieren fotosleutelhanger ook erg leuk.
 4. Hou je van knutselen? Dan is deze fotosleutelhangerook een aanrader!
 5. Mama verdiend ook een cadeautje. De winactie is gesloten, maar een leuke fotosleutelhanger is een heel leuk cadeautje.
 6. Deze stapeltoren is net wat luxer dan ander stapeltorens met leuke houten figuren erbij. Super leuk om de fantasie te prikkelen.
 7. Opzoek naar een cadeautje voor een baby? Kijk dan eens naar deze leuke wigwam. Super leuk voor een baby, maar ook voor peuters en kleuters nog erg leuk.

Extra tips van mij

Staat hier boven nou niet direct iets wat je wil geven? Dan heb ik nog een aantal andere leuke tips voor je. Er is zo veel leuk speelgoed te vinden en speelgoed wat het gewoon altijd goed doet. Dat wil ik je natuurlijk ook even meegeven.

 1. spelletjes. Zeker voor de kindjes vanaf een jaar of 4 is dit erg leuk. Bij de action heb je leuke spelletjes voor een klein prijsje. Voor kleine kindjes is verstoppertjespelen een leuk spel. Je hebt het van nijntje en bumba bijvoorbeeld.
 2. Is je budget eigenlijk op? Dan heb ik nog een gratis tip voor je. Bij kinderfonds MAMAS kun je het boekje over Thijs en Thandi bestellen. Thijs gaat een nachtje logeren in zuid-Afrika. Een wereld van verschil hoe het hier is voor de kinderen. Goed om dat ook aan je kind mee te kunnen geven. Je kunt het boekje hier bestellen.
 3. Leuk ook is de puzzel ‘kerst met Disney’ van ravensburger. Het is wel een grote puzzel van 1000 stukjes. Dus iets oudere kinderen (vanaf een jaar of 12) erg leuk. Je komt al je favoriete Disney figuren tegen.
 4. Is je kind graag creatief bezig en helemaal fan van Fiep Westendorp? Kijk dan snel bij Kimtoys. Ze hebben ook speelgoed van buurman en buurman en nijntje. Je kunt niet direct bij deze shop kopen, maar ze hebben wel verkooppunten in Nederland. Neem dan even contact met ze op.

Wat geef jij je kinderen graag met sinterklaas? Ik wens jullie in ieder geval een hele fijne ochtend/middag/avond!

liefs Minke

Deze tekst bevat een affiliate link

Pinterest afbeelding

pinterestafbeelding

1 thought on “Alle sinterklaastips op een rijtje + extra!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: