In dit artikel vertelde ik jullie over de video van Sinterklaas. Ik ben er nog steeds heel enthousiast over. Eigenlijk nog veel meer want de levering is echt super snel. Vannacht is een mail verstuurd dat het pakketje is verzonden. Vanmiddag lag de DVD al op de deurmat. Gewoon in een witte envelop. Daarin zat de DVD met een mooie gekleurde Sinterklaas envelop om de DVD in te stoppen. Je kunt er ook op zetten voor wie hij is. Daarbij zat er nog een kaart in van Sinterklaas, gesigneerd en al. Super leuk en neutraal dus. Niemand die weet wat ik ontvangen heb.


Even nog ter herinnering. Ik mag ook 1 van jullie blij maken met een actie code. En leuk voor jullie, andere bloggers mogen ook 1 iemand blij maken. Meer kans om te winnen dus. Kijk bij Elise’s blog of Joy from Joyce of mama liefde. Doen jullie bij mij ook mee?

De ‘regels’:
De win-actie!
Ik ben super enthousiast over dit initiatief. Hoe leuk is het om straks met Luca naar zijn eigen DVD te kijken?! Wat nog leuker is, vind ik zelf, dat ik 1 van jullie mag blij maken met een gratis bestelcode. Wat moet je daar voor doen:

1.  Laat in een reactie weten dat je meedoet. 


De win-actie loopt van 10 tot en met 18 november (meedoen kan tot 23:59 uur). 19 november krijgt de winnaar/winnares persoonlijk bericht via de email. Zorg dus dat je een juist mailadres invult, want de code wordt direct naar jou verstuurd. 

Liefs,
M


Dit is een S. bericht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: