We zijn in week 10 beland met de foto’s van de challenge. Monique vroeg in haar blog of we nog een speciaal doel hadden gesteld voor ons zelf. Dat had ik eigenlijk niet. Elke dag maak ik foto’s die ik leuk vind en soms moet ik wat meer er bij na denken (om de foto’s te maken). De laatste dagen zet ik de hashtags van de challenge er pas later bij. Dat komt omdat ik eerder wel eens had dat ik een foto had gekozen en later dacht van ‘hmm dit was misschien een leukere foto geweest’. Dus nu zet ik het er aan het einde van de dag bij, bij de leukste foto. 


Een speciaal doel? Nee dat heb ik niet echt. Ik ben druk met mijn blog en met Luca. Ik wil hem niet te weinig aandacht geven omdat mijn blog nu heel goed gaat. Mijn blog is mijn uitlaatklep en een hobby. Een hobby die steeds groter en groter wordt. Eigenlijk mijn ’tweede kindje’. Ik ben er super trots op dat mij blog steeds meer bezoekers en volgers krijg. Daar wil ik ook echt mijn best voor doen om artikelen online te zetten. Ik moet alleen nog even een goed ritme vinden in het bloggen/Luca spelen en verzorgen/huishouden. Want dat loopt soms nog wel eens krom waardoor ik oververmoeid achter een laptop mijn blogjes aan het typen ben. Dat is mijn doen voor de komende 30 dagen denk ik. Maar voor nu, de foto’s van afgelopen week.

Tussen het speelgoed vind ik Luca’s vest. Hij had hem zelf
uitgetrokken. Beetje warm misschien? #dag63

Luca zit heerlijk tegen me aan terwijl we Teletubbies kijken.
#dag 64

Ik ontvang een super groot pakket. Ik heb er al een blog
over geschreven. #dag65

Opa met zijn kleinzoon. Heerlijk!
#dag66

Luca eet banaan altijd super goed en helemaal zelf!
#dag67

Als Luca op bed ligt doen we kaarsjes aan, pepernoten erbij
en een lekker kopje thee. Samen met M. doe ik een spelletje:
Baantjes the game. #dag68

voor het slapen gaan komt Luca nog even heerlijk bij me zitten.
#dag69

Hoe gaat het bij jullie met de challenge? 

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: