Vandaag wil ik graag met jullie mijn project life versie van onze eerste vakantie met Luca delen. We hebben er bewust voor gekozen een weekendje weg te gaan in Nederland. Je weet nooit hoe het bevalt met zo’n kleintje. Dan kun je toch snel weer naar huis als het echt niet gaat, met slapen bijvoorbeeld. Mocht je kindje ziek worden dan kun je dat ook gewoon goed uitleggen aan de dokter. En het is qua financiën ook beter te doen. We zijn naar de Limburgse Peel geweest in, jawel, Limburg. Kijken jullie mee? 

De foto’s zijn een beetje wazig en ik heb onze hoofden afgeschermd. Wij willen Luca niet blootstellen aan alle social media en internet. Het is niet zijn keus dat ik blog en dat wil ik hem ook niet opdringen. Daarnaast zijn de foto’s ook een beetje wazig zodat de tekst niet goed leesbaar is, maar jullie toch kunnen zien wat ik gedaan heb. Het gaat tenslotte om het project life gedeelte. (Oke, stiekem moet ik ook nog aan de camera wennen. Voor het eerst heb ik de oude camera van mijn vader hiervoor gebruikt.)

Het boekje waar ik het in gemaakt heb.

Een lijst met spullen die mee moesten en de eerste avond
op het park.

Foto’s tijdens het eten gemaakt en op de rechterbladzijde van de
ochtend. Ik heb ook gebruikt gemaakt van behangstalen ter decoratie.

We gingen ontbijten in de market dome en daarna nog in het
huisje geweest. ’s avonds lekker uit eten.

Zondagochtend gingen we babyzwemmen. Super leuk!

Dat was alweer de laatste avond. De volgende ochtend weer
in de auto richting huis.

Het was heerlijk weer dus thuis nog even en ijsje eten.
’s avonds heerlijk kroelen in bed. In het mapje zitten nog
extra foto’s die ik niet heb ingeplakt.

Bij het babyzwemmen kregen we ook een dolfijnendiploma
Jeej voor Luca!

Doen jullie veel aan Project life? Vinden jullie het leuk zo’n album te zien? Laat het weten in een reactie, dat lees ik graag!

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: