Een tijdje terug heb ik jullie laten zien hoe onze badkamer was. Daarbij vertelde ik dat wij deze ook aan het opknappen waren. Heel onhandig met een baby in huis. Zou het echt nooit weer doen. Mochten wij weer voldoende hebben gespaard om iets op te knappen dan wacht ik tot wij geen kleine kinderen meer in huis hebben. Ik heb geleerd. Het hele verhaal kun je hier lezen.


Gelukkig was de badkamer heel snel af. De mensen die hem er in hebben gezet hebben echt heel hard gewerkt. Ook al werd ik daar wel eens moe van. Luca kon weer eens niet op tijd naar bed want meneer zat nog tot na half 8 te werken in de badkamer (lees herrie maken waardoor kindlief niet wilde slapen). Binnen 2 weken hadden wij een nieuwe badkamer tot onze beschikking. Dat was inclusief het sloopwerk. Dus dat is echt super snel. 

Ook niet onbelangrijk, wij vinden hem heel mooi geworden. We zijn er echt super blij mee en hebben dan ook geen spijt van onze keuze. Bij een andere fase (lees Luca een stuk ouder) zou ik het zo weer doen (met een hele dikke vette bankrekening erbij dan en helaas hebben wij dat niet). Gelukkig gaat een badkamer vaak wel lang mee. We kunnen er gelukkig weer heel wat jaren mee door. Nu zijn jullie vast heel nieuwschierig geworden? Kijk mee naar de foto’s van de badkamer na de renovatie.

De wc zit nu op de plek waar eerst de douche zat.

Wandmeubel (en ikzelf erin gereflecteerd haha)
en een mooie en fijne design radiator.

Fijne grote wastafel met kast eronder en een
spiegelkast waar heel veel (!!!!!) spullen in kunnen.

Mooie inloopdouche met regendouche en een
‘gewone’ (hand)douche.

Een bankje in de douchehoek (dit om alle
buizen weg te werken, maar heel handig
om op te zitten of spullen op te zetten.
Een nis bij de wc met spulletjes.

Nog een nis bij de wc.

Wat vinden jullie onmisbaar in een badkamer? Zouden jullie graag een nieuwe badkamer willen doen? Laat het weten in een reactie, ik ben benieuwd.

Liefs,

M.

1 thought on “badkamer renovatie #2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: