Mijn trots & de reden dat ik thuisblijfmama ben.

Kort geleden kreeg ik via de mail de vraag of ik een interview voor de website van Het Moederfront wil doen. Het zou gaan over mij als thuisblijfmoeder. Ik was erg verrast dat zij mij daar voor vroegen en heb toen ook direct ‘ja’ gezegd. Gister was het zo ver, het interview is geplaatst op hun site. Via onderstaande link komen jullie bij het interview uit.

De Link

Kijk ook eens verder op de website. Er staat veel informatie op en andere interviews met thuisblijfmoeders. Opinies en vakkennis. Echt super veel. Leuk om eens op rond te kijken!


Liefs,

M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: