Het was vrijdagavond en we zaten te eten. Ik zei tegen Mark dat ik het toch wel jammer vond dat ik niet naar de huishoudbeurs/negenmaandenbeurs zou gaan dit jaar. Waarom niet? Omdat ik nog een beetje aan het bijkomen ben van alle hectiek in januari en ik niet echt een datum had dat ik er heen kon. Of eigenlijk, dat weekend zou het best kunnen. Dus ik besloot mijn moeder te vragen en zij kon ook. Dus samen zijn we afgelopen zondag naar de huishoudbeurs gegaan.

Als je op tijd bent hoef je niet te haasten naar de huishoudbeurs

Op internet had ik gezien dat het een van de drukste dagen zou zijn. We besloten dan ook gewoon vroeg te gaan. Het start pas om 11 uur, maar wij zaten om iets voor half 10 al in de trein. Of eigenlijk stonden we want het was nog best wel druk. Bleek dat ook Ajax die dag moest voetballen en daar ook veel mensen voor in de trein zaten. Geen probleem, we stonden en later zaten we prima. Als je op tijd bent kun je ook goed kijken waar je wilt beginnen en hoe je wilt lopen.

huishoudbeurs etos tas

Plan van aanpak

Het klinkt allemaal wat formeel, maar ja we maakten gewoon een plan van aanpak. We wilden beide naar bepaalde stands (ik wilde graag naar drs. Leenarts omdat zij een beursaanbieding had en mijn moeder wilde graag bij de stand van Sonja Bakker langs) dus die zouden we als eerste doen. En daarna gewoon lekker rond lopen en kijken wat er allemaal is.

Drs. Leenarts

Niet de huishoudbeurs was onze eerste stop maar de negenmaandenbeurs. Ik besloot direct de zalf voor Nola te gaan halen. Zij heeft een of andere uitbraak aan eczeem te pakken en de zalf is bijna op. Ook nam ik voor mezelf een zalf mee. Ook ik heb plekken op mijn armen die jeuken dus ik snap Nola helemaal. Hopelijk gaat het met deze bodylotion beter. Ik was ongeveer 25 euro kwijt voor 3 tubes met zalf. Niet heel goedkoop, maar betekende wel 1 gratis.

huishoudbeurs drs. leenarts

Lees ook dit artikel over loverock

Parfumvrij, naviva en door naar de huishoudbeurs

Na de aankopen bij drs. Leenarts besloot ik even langs de stand van parfumvrij te gaan. Ook fijne producten voor je huid (die ik dus niet mee nam omdat ik net al spullen had gekocht) en daar stond Leyla, ze schreef over de groene route op de negenmaandenbeurs. We hebben even leuk staan kletsen en toen gingen wij weer door waar we voor kwamen, de huishoudbeurs. Eerst kwamen we nog langs kraamzorg naviva. Zij werken met natuurlijke producten, geen zwitsal (!!!!) en gebruiken de dunstan methode. Lijkt me super fijn. Ik hoorde dat zij de organisatie die wij voor kraamzorg hadden hebben overgenomen dus deze zal nu hier ook wel worden aanbevolen.

huishoudbeurs naviva kraamzorg

Sonja Bakker

Iedereen heeft wel een mening over deze vrouw. Maar het feit blijft dat veel mensen toch afvallen bij haar boeken. Mijn moeder besloot er een paar te kopen en kreeg twee boeken voor mijn kinderen daar bij. De avonturen moeder bestaat uit een aantal verhalen met een bijpassend recept. Niet altijd helemaal gezond, maar wel lekker! Ook zat er nog een leuk knutselboek bij. Ideaal voor in de vakantie.

huishoudbeurs sonja bakker

Fudge en gedroogd fruit

Je houdt er van of je houdt er niet van. Maar oeh deze zijn wel erg lekker. Hand gemaakt en veel verschillende smaken. Ik nam er 6 mee, want ze zijn ook best prijzig. Twee smaken voor de kinderen en de rest voor mama. Was de bedoeling. Maar uiteraard wilde de kinderen graag alles proeven. Dus hebben we het maar gedeeld. Later komt er nog een review over online, maar ik kan je vertellen dat het in de smaak viel. Vooral 1 van de smaken die ik mee nam. Welke dat is lees je in mijn review. Ik nam ook gedroogde appel met kaneel mee. Erg lekker. Ik ga proberen of ik dit na kan maken en anders eens kijken of het hier in de buurt ook verkocht wordt.

huishoudbeurs fudge huishoudbeurs gedroogde kaneelappeltjes

Albert Heijn

Eigenlijk was ik helemaal niet van plan van zulke aankopen te doen. Je blijft maar rondsjouwen met alle zware spullen. Nee, we hadden geen koffer of iets mee. Dus dat was gewoon sjouwen. Maar ze hadden wel een goede aanbieding. Schoonmaakdoekjes (1,29 in de winkel), fles afwasmiddel (1,29 in de winkel) (deze won ik bij de ah), fles wasmiddel (2,35 in de winkel)  en voor mij nog een pak schoonmaakdoekjes omdat wij geen zakdoekjes gebruiken (deze is denk ik 0,95 in de winkel) voor 3 euro. Prima deal dacht ik zo. En ons wasmiddel was bijna op.

huishoudbeurs albertheijn

Je krijgt ook van alles

Het allerleukste van de huishoudbeurs? Je kunt van alles proeven zonder het te kopen. Ideaal om iets nieuws te proberen. Ken je de jodenkoeken? Zij hebben ook een variant met speculaas smaak en een stroopkoek. Ik had geen idee, maar wel erg lekker. Het is dat wij bijna geen koeken eten anders had ik ze meegenomen. Ook kon je grabbelen bij de black en decker en kreeg ik zo een nagellak. Ze hebben ook een hele mooie stoomreiniger. Vele manieren te gebruiken. Lijkt me echt ideaal voor in huis, al is hij wat prijzig. Daar ga ik nog even over nadenken of ik die aanschaf.

huishoudbeurs gratis ophalen huishoudbeurs nagellak

Lees ook mijn artikel over de negenmaandenbeurs van vorig jaar. 

Zijn jullie bij de huishoudbeurs of negenmaandenbeurs geweest?

liefs Minke

Aankopen die ik deed op de huishoudbeurs en negenmaandenbeurs 2018. o.a. fudge, naviva kraamzorg en drs. Leenarts

3 thoughts on “De huishoudbeurs 2018 – wat kocht ik

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: