De ene na de andere webshop komt online met de meeste prachtige creaties. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik de tekstborden met christelijke teksten toch niet vaak tegen kom. Behalve in een winkel dan. Erg jammer en misschien zoek ik niet goed. Gelukkig kwam daar verandering in toen ik een berichtje kreeg van Linijn of ik met ze wilde samenwerken. Één blik op de website zei mij genoeg, uiteraard wilde ik dat. Het past, denk ik, super goed bij mijn blog. Kijken jullie mee?

De webshop Linijn

Via de mail kreeg ik een berichtje of ik een tekstbord en boomschijf wilde reviewen uit de webshop van Linijn. Eerst dacht ik, wat voor tekstborden en boomschijven dan? Waar zou ik die neer kunnen zetten? Dus ik besloot even een kijkje te nemen wat er zoal werd aangeboden. Super leuke borden, in handzaam formaat met de meest leuke teksten. Daarnaast kon je ook een eigen tekst erop laten zetten, de dooptekst van je kindje. De boomschijven zijn wat kleiner maar maken een stoere kamer helemaal compleet.

Lees ook mijn blog over doopcadeautjes 

Een gaaf bord met dooptekst voor Nola

Toen Luca gedoopt werd kregen wij een doopkaars, cadeautje en een doopkaart met de tekst daarop. Toen Nola gedoopt werd kregen wij de prentenbijbel, maar helaas niet iets wat ons direct aan de doop kan herinneren. Uiteraard hebben wij de foto’s nog, maar toch. Dus het idee voor een bord met de dooptekst vond ik erg leuk. Ik koos een kleur, roze uiteraard want dat is haar lievelingskleur, en mailde de tekst. Was ik nog zo vergeetachtig om de kleur van de tekst erbij te vermelden. Niet zo slim, maar een mail vanuit hun en alles kwam helemaal goed.

Linijn plankje Nola totaal Linijn tekstbord close up

Lees ook mijn blog over Hoe geef je het geloof mee

Stoere boomschijf met slaapliedje

Voor Luca koos ik een boomschijf met slaapliedje. Wel de oude tekst, want dit is de tekst die hij kent. En ik ook, die nieuwe tekst krijg ik er maar niet in moet ik eerlijk zeggen. Ook hier kon je een kleur kiezen, waarop ik voor blauw koos, en de tekst. De boomschijf is niet te groot en niet te klein. Super mooi als cadeautje om op de kamer te zetten. Ik denk dat hij met roze ook prachtig op een meisjeskamer staat. Door het natuurlijke materiaal is hij lekker stoer.

Linijn Luca plankje totaal Linijn boomschijn close up

De levering van de producten

De producten worden handgemaakt. Ik verwachte daarom een iets langere levertijd dan bij machinaal werk. Niets bleek minder waar. Al vrij snel had ik alles binnen. Het was goed verpakt in een doos. Yes, gewoon via de brievenbus. Altijd fijn dat je niet een periode thuis hoeft te blijven. Zul je net zien dat ze komen als ik de kinderen uit school op haal bijvoorbeeld. Ik maakte natuurlijk direct het doosje open. Wat een feestje om uit te pakken. Super leuk verpakt en een extra cadeautjes voor de kinderen. We zijn verwend!

Linijn uitpakken

Lees ook mijn blog over de doopcadeautjes

Nog veel meer leuks te koop bij Linijn

Naast deze leuke borden en boomschijven hebben ze nog veel meer te koop. Cadeautjes voor wat oudere kindjes zoals spullen voor in de keuken of puzzels. Een blokkentoren of trein van hout die je kunt laten drukken met geboortegegevens. Dat lijkt me stiekem wel super leuk voor de kinderen. We hebben zelf wel geboorteborden, maar die vind ik ook wel gaaf om zelf te houden. Dus misschien is dit wel een leuk cadeautje voor de kinderen. Kijk er zeker eens rond als je opzoek ben naar een kraam- of doopcadeautje. Ik zou bijna een pas geboren kindje opzoeken om iets te kunnen geven.

Wat geef jij graag cadeau bij de doop van een kindje?

liefs Minke

Deze review bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf. Dit beinvloed mijn mening niet. Lees ook deze pagina over samenwerken.

product review tekstbord en boomschijf van Linijn. Prachtige doop- of kraamcadeaus. Cadeautjes met een christelijke achtergrond. Ook speelgoed en geboortetorens te koop.

2 thoughts on “Review tekstborden van Linijn.nl; gave kraam- of doopcadeaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: