Het kon niet op een beter moment komen. De thuis totaal box, een box die je helpt met je goede voornemens op het gebied van sporten en voeding. En ik mocht de eerste box testen! Zeker toen ik in quarantaine zat kwam het heel goed uit. Ik vertel je graag wat deze box inhoudt én hoe ik hem gebruik. Lees je mee?

Sporten is zeg maar niet mijn ding

Hoewel ik laatst leerde dat ik dit dus beter niet zo kan formuleren, is het wel een soort van waar. Sporten is niet is wat ik heel leuk vind. Het is meer een noodzakelijk kwaad. Wat ik wel leuk vind is het resultaat van sporten. En gezellig samen met een vriendin naar de sportschool. Daar kom ik later op terug. De thuistotaalbox helpt mij bij het meer bewegen én bij het bedenken wat ik nu weer ga eten.

De thuis totaal box is een alles in 1 vriend

Zo moet je het denk ik wel zien. De thuis totaal box is een vriend. Een vriend die je liefdevol, maar streng naar de fijnste versie van jezelf stuurt. Want ik weet ook, als ik beter op mijn voeding let én meer beweeg voel ik me fijner. Daar heb ik een beetje hulp bij nodig. Een goede vriend. Dat is deze box. Hoe? Er zit een boekje in met ontbijt, lunch, tussendoor en diner ideeën. Daarnaast zitten er sportschema’s in zodat je kun bewegen thuis. En alles wordt uitgelegd hoe het werkt. Je wordt aan de hand genomen en alles kun je stap voor stap uitvoeren. Je kiest alleen zelf welke dag en welk tijdstip je sport én wat je gaat eten.

De box en sportschool

Ik ben nu eenmaal lid van een sportschool en ik wilde dat niet opzeggen. Dat hoeft ook niet werd mij verzekerd. Het kan namelijk prima samen. En dat is ook mijn ervaring. De sportschool gebruikt dezelfde app voor mijn sportschema én voor het bijhouden van mijn eten als de thuistotaal box. Het is dus voor mij echt een verlengstuk ervan. Daardoor kan ik het goed inpassen. Op maandag sport ik gezellig met een vriendin in de sportschool. Dat ga ik ook weer op vrijdag oppakken. En dan kan ik de overige dagen wanneer ik wil sporten, maar toch 1 keer in de week het schema van de thuis totaal box gebruiken.

Wat heb je nog extra nodig, naast de thuis totaal box?

Zo, zit je klaar met pen en papier. Dit is het belangrijkste wat ik er over te zeggen heb denk ik. Dit heb je namelijk nodig naast de thuistotaalbox. Om het te kunnen uitvoeren. Een telefoon. Jezelf. Boodschappen. Zie je al iets wat je niet hebt? Nee he?! Zo makkelijk is het dus. Wanneer ze attributen gebruiken dan zitten deze in de box. Het enige is dus dat je een weekmenu mag maken en daar de boodschappen voor mag gaan halen. Tja, dat moet je zonder deze box ook halen. Dus dat is het extra werk niet.

Hoe gebruik ik de thuis totaal box?

Ik gebruik zelf voornamelijk de sportschema’s en de lijst met lunch/tussendoortjes. Daar liep ik op vast. Daarnaast kijk ik bij de smoothies voor afwisseling als ontbijt. Wat mij ook heel erg aansprak is dat je alles thuisbezorgd krijgt. Bij het schema worden dus geen producten gebruikt die je niet hebt. Dat is fijn, want ik heb niet heel veel sportproducten in huis. Daarnaast zijn de work-outs laagdrempelig. Dus ook voor mij haalbaar om te doen. Echt wel een must anders stop ik ermee. Ik ben verder niet eigenwijs ofzo hoor.

De thuis totaal box voor jou

Laagdrempelig, simpel en voor iedereen haalbaar. Gewoon op de manier die past bij jou. Die past bij jouw gezin. Al sport je 1 keer per week. Al sport je elke dag een kwartiertje. Het moet zo zijn dat het voor jou haalbaar is. Pas dan ook gerust de recepten aan op wat jij lekker vind. Mijn gezin is niet dol op vis bijvoobeeld. Dat kun je makkelijk weglaten of vervangen door kipfilet. Let wel op dat je voldoende voedingsstoffen blijft binnen krijgen. Het gaat misschien qua afvallen niet heel snel als je 1 keer sport in de week. Maar wanneer je anders op de bank had gezeten ben je toch die ene keer in de week opgestaan. En bij 1 keer moet je beginnen, daarna volgen er meer.

Sport jij graag thuis?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: