Yes, de zomer is nu echt aanwezig en we zitten weer heerlijk buiten. Ik vind het zelf echt fijn om buiten te kunnen relaxen. We hebben dan ook een heerlijke loungeset staan. Maar eten vind ik dan weer fijner op een tafel met mooie stoelen. Om van de zon te kunnen genieten is een ligbed weer heerlijk natuurlijk. Al met al hebben we in de tuin naast planten, speelgoed voor de kinderen en meubels ook een hoop tuinkussens. En daar kun je dus ook echt leuke dingen mee doen.

Waar let ik op met de kinderen?

Met kinderen zijn er toch een aantal dingen waar ik op let wat ik anders niet zou doen. Zo vind ik het fijn als de meubels niet te hoog zijn. Dan kunnen ze zelf makkelijk gaan zitten. Ook de tuinkussens moeten dan dus niet te dik zijn. Lichte kleuren of wit vind ik zelf een no-go. De kinderen (en wij soms ook) knoeien nogal en dat is dan gewoon zonde. Op donkerdere kleuren zie je gewoon een stuk minder. Extra fijn is als je het ook een beetje makkelijk kunt schoonmaken. Bij de picknicktafel voor de kinderen zitten kussens die afneembaar zijn met een nat doekje. Ook fijn dat ze dan met hun natte zwemkleding erop kunnen gaan zitten. Eigenlijk is het gewoon vooral kijken naar wat praktisch is.

Wat gebruiken wij het meest in de tuin?

We hebben best veel kussens in een kussenbox in de tuin liggen. Maar het meeste gebruiken we de kussens van de loungeset. Wist je dat je deze ook los kunt bestellen? Ik wist het niet, maar dat is dus ideaal. Als je kussens aan vervaging toe zijn kan dat gewoon. Verder gebruiken we nog 2 sierkussentjes op de loungebank. Staat gewoon super gezellig. En we hebben een bank gekregen waarop we 4 van die dikke vierkante kussens gebruiken. We zouden daar nog wel iets anders voor willen, maar vanuit financieel oogpunt hebben we het zo opgelost. Deze kussen hebben we van mijn oma gekregen dus ook nog extra waarde voor mij.

Lees deze blog waarom de kussens extra waarde hebben voor mij- dag lieve oma

Waar koop je je tuinkussens?

Bij de action heb ik een aantal verschillende soorten tuinkussens zien liggen en ook in verschillende maten. De kwaliteit daarvan weet ik niet. Zelf zou ik denk ik toch voor een andere winkel gaan, omdat ik hier wel graag wat langer mee wil doen dan een halve zomer. Je kunt bijvoorbeeld ook bij tuinkussens webshop te leuke kussens kopen. Voordeel is dat het fijn thuisbezorgd wordt. Hoef je er niet zelf mee te sjouwen. En ze hebben zo veel keus, dat er voor jou vast ook wat tofs tussen zit.

Mijn favorieten voor in de tuin

Ik zei al dat ik graag voor een bankje nog een kussen wilde hebben. Daar zou ik deze grijze wel voor willen hebben, past goed bij de loungesetkussens die we al hebben.  Een sierkussens met rozen zou ik dan combineren met een zelfde kleur maar andere print kussen, beide zijn okergeel. En een tof kleed erbij maakt het helemaal af natuurlijk. Voor de kinderen nog een zitzak waarin ook het geel terug komt. En we zijn klaar.

Deze kussens zou ik graag in de tuin willen.

Het is allemaal zo mooi. Blijven dromen zullen we maar zeggen. Wat zou jij graag nog als kussens in je tuin willen hebben?

Wishlist tuin voor pinterest wishlist tuin pinterest

Stock Photos door Photographee.eu/Shutterstock

1 thought on “Ik wil nieuwe kussens en accessoires voor in de tuin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: