Een grote wand in je slaapkamer. Het is niet altijd duidelijk wat je daar mee wilt en kunt. Ook ik heb daar wel eens moeite mee. Want je maakt het tenslotte niet voor een korte periode. Nu is dat ook wel mogelijk en simpel te doen. Toch ben ik meer van de lange termijn oplossingen. Dus ik zocht voor jullie 3 mooie oplossingen om je wand op te pimpen en vond onder andere heel gaaf fotobehang.

De meest makkelijke oplossing; pak een kwast en verf

Zo simpel kan het zijn. Je gaat naar de bouwmarkt en zoekt een kleur die je mooi vind. Er zijn zo veel kleuren dat er vast wel iets is wat je leuk vind. Je neemt een kwast mee, wat schilderstape en een bakje voor de verf. Ready to start. Voordeel is dat je na een tijdje gewoon weer een nieuwe kleur uit kunt zoeken in de winkel en je hebt weer een nieuwe wand. Een kind kan de was doen.

Lees ook deze blog over de kamer van Nola

fotobehang olifant
fotobehang voor studiekamer

Een mooie foto op de wand

Nog een makkelijke manier, zonder verf, is een mooie foto op de wand. Ideaal om af te wisselen en je kunt verschillende manieren bedenken om een foto op te hangen. Een mooi canvas met je meest waardevolle foto. Of je laat hem op aluminium drukken. Of je print gewoon je foto’s uit en hangt deze op in verschillende lijstjes. Nadeel is dat ze niet altijd heel groot zijn en dus niet altijd opvallen.

fotobehang lijstjes
Fotobehang voor een tienerslaapkamer

Lees ook deze blog over de kamer van Luca

Wil je een echte eyecatcher ga dan naar https://pixers.nl/fotobehang

Een grotere en mooiere eyecatcher kun je niet krijgen denk ik. Een prachtige foto op formaat van je hele muur. Of een deel daarvan als je dat mooier vind. Precies zoals jij het wilt. Er is meer dan genoeg keus uit foto’s. Er is dus altijd wel iets te vinden wat jij mooi vind. Ga je voor een prachtige zonsondergang of wil je graag een mooie wereldkaart op de muur? Je kunt zoeken op bestemming (waar je het gaat ophangen) en zo prachtige voorbeelden vinden.

fotobehang herst
fotobehang kinderkamer

Van al dat mooie foto behang krijg ik zelf zin om een kamer te gaan veranderen. Welke foto heeft jou voorkeur?

liefs Minke

Dit betreft een samenwerking.

Uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock.

Overige afbeeldingen zijn eigendom van Pixers.

1 thought on “* Je muur pimpen met fotobehang en nog 2 andere tips

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: