Jeej, ik heb hem gevonden. Eerder schreef ik over de journaling bible. Ik vind het echt super gaaf om te zien wat anderen in hun bijbel tekenen. Ook wil ik dit zelf graag gaan doen. We hebben hier in huis echt wel bijbels hoor. Best veel ook wel eigenlijk. Alleen zijn dit ‘gewone’ bijbels. Dat houdt in dat er niet veel ruimte is om er iets bij te schrijven. Het enige wat een beetje in de buurt komt is de jongerenbijbel. Al is de ruimte daar ook beperkt tot een minimum. Maar ik kan jullie goed nieuws vertellen. Lees snel verder.

We hebben in Nederland ook een journaling bible, namelijk de craftbijbel of bijschrijfbijbel. Eigenlijk is het beide hetzelfde, maar bij de craftbijbel krijg je een setje stickers/kaartjes/envelopjes erbij zodat je deze kunt gebruiken in je bijbel. Ook is de omslag bij de craftbijbel te gebruiken om je bijbel te versieren. Super leuk dus om daar mee te starten.

Post!

Gister ontving ik dit pakketje, check de foto. In dit pakketje zit een craftbijbel om te testen. Ik heb hem gister al uitgepakt en bekeken. Nu ga ik er een kaft voor maken en de binnenkant in gebruik nemen. Mijn bevindingen over deze bijbel zal ik met jullie delen in een review. Ook heb ik gehoord dat ze aan het kijken zijn om de journaling bible te vertalen naar het Nederlands. Super gaaf dus! Ik hoop dat dit door gaat, dat zou echt super zijn. Keep you posted.

Liefs,
M.

For the people who doesn’t understand Dutch:
I’ve found a Dutch journaling bible and I got it yesterday. I’m going to test it and write a blog about it. First things first, I’m going to make a cover for it soon. And I’ve heard they are looking the possibility’s to translate the English journaling bible into Dutch. I’m very exited. Keep you posted! (I hope it is good English and you understand it haha).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: