Ik wil graag elke week de foto’s van de challege #100happymamadays met jullie delen. Deze foto’s deel ik via instagram. Ik heb ook geprobeerd om deze via twitter en zo ook via fb te delen, maar dat werd me toch een beetje te veel. Daarom elke week een blogje, ook leuk denk ik. Zo kunnen de mensen die me niet volgen op instagram toch zien welke foto’s ik deel. Kijken jullie mee?

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: