De tijd vliegt echt voorbij. Zo jammer vind ik dat. Gelukkig sta ik nu wat meer stil bij de dagen doordat ik mee doe met het #100happymamadays project. Hier kun je daar meer over lezen. Vandaag weer een update hoe het deze week is gegaan. En ik kan je vast verklappen. I’m not amused.

Zondag deze kleding uitgeprobeerd.
Loopt goed en zit lekker!

Deze week was een beetje balen. Ik werd maandag op dinsdag ziek en heb dus weinig tot niets kunnen doen qua trainen. Maandag heb ik echt een heerlijk rondje gelopen. Het ging goed en ik liep lekker. Ik had mijn rondje in ongeveer 33 minuten gelopen, waar ik echt super blij mee ben. Toen werd ik dus ziek. Woensdag had ik oppas geregeld voor een uurtje zodat ik even zou kunnen hardlopen. De oppas is doorgegaan en ook qua uren wat uitgebreid. Dit zodat ik kon rusten en ‘uit zieken’. Want ja, mama’s kunnen niet ziek zijn.

Dus moest ik vrijdag ineens weer aan de bak met fysiotherapie. Dit was in 1 woord zwaark**. Of zijn dat eigenlijk 2 woorden? Ik heb wel wat harder gelopen op de loopband dan vorige week, 7.7 km/uur in plaats van 7.5. En dan wel gewoon dezelfde tijd aangehouden. Daarvoor had ik nog 11 minuten op de fiets gezeten, die ik ook wat zwaarder had staan dan de week ervoor. Toen moest ik nog op de crosstrainen. Men, ik was kapot. Ik hield het amper 15 minuten op niveau 1 vol. Dus dat was echt wel even een stapje terug. Jammer! Nu heb ik gister nog even een klein rondje gelopen. Dit ging eerst niet zo lekker, maar toen ik iets harder ging lopen kwam ik wat beter in het ritme te zitten. Dat is voor mij positief. Dinsdag nog even naar de fysio en dan rust tot zondag. Dan is het DE DAG. Dan is de bridge to bridge lopen. Ik hoop dat het gaat lukken!

Voeding

Deze week dit boek er maar weer eens bij pakken.

Dit heb ik een beetje laten versloffen. Ik heb niet gekeken wat ik ging eten en heb ook helemaal niet meer aan bodieboost gedacht. Ik had weer lekker nieuwe griekse yoghurt gehaald, daar ontbeet ik de laatste tijd mee. Heerlijk vind ik dat, de dag beginnen met zuivel en fruit in plaats van brood of andere koolhydraten. Helaas bleek deze yoghurt niet goed. En doordat ik ziek was heb ik deze pas kunnen omruilen voor goede aan het einde van de week. Komende week wil ik weer lekker ontbijten met yoghurt en fruit. Ook wil ik wat beter opletten wat ik eet. Ik hoop maar op een goed of niet te slecht resultaat. 

Resultaat
En dan nu de resultaten. Of eigenlijk gewoon hoeveel kilo erbij of eraf is gegaan deze week. Gelukkig voor mij is het positief uitgevallen. -0.2 kilo! Jeej! Op naar volgende week!

Hoe gaat het bij jullie met eten?

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: