Afgelopen week heb ik ook weer wat tijd gestoken in journaling bible. Elke dag lees ik bij het ontbijt uit mijn dagboekje en de bijbel. Voor het slapen gaan lees ik bij Luca nog uit de kinderbijbel. Tussendoor komt Luca heel vaak met zijn favoriete boekje aangelopen, Jona. Dus we lezen heel veel uit de bijbel. Erg leuk vind ik dat en ik ontdek steeds weer nieuwe dingen. Toch vind ik het ook leuk om nog extra bezig te zijn met journaling bible.

Voor de kring waar ik op zit vanuit de kerk moesten we de tekst uit Filipenzen 4 doorlezen. Daar heb ik meteen maar even gebruik van gemaakt om deze tekst te gebruiken voor journaling bible. De tekst van vers 13 sprak mij erg aan. Ik heb deze toen opgezocht in het Engels en verwerkt in mijn bijbel. Ik vind de Engelse teksten vaak net wat mooier overkomen. ‘I can do all this through Him who gives me strength.’ Het resultaat zien jullie hieronder.


Dit zijn de spullen die ik gebruikte.
Gelatos in het roze.
Stempels met zwarte inkt.
Crayola twisteble in grijs en roze.
Een zilveren gelpen
roze markeerstift.
 Een stikker met pijl erop.


Gebruiken jullie een bijbel voor journaling bible? Of zouden jullie dat graag willen doen?

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: