Het is al weer even geleden, maar zaterdag 3 januari mocht ik 25 kaarsjes uitblazen. Dit heb ik samen met mijn familie mogen vieren. Of vieren kun je het eigenlijk niet noemen omdat we het vanwege een oorontsteking bij Luca en griepje bij mij lekker rustig hebben gehouden. Mijn ouders, schoonvader, oma en schoonoma (hoe noem je dat nou eigenlijk?) zijn die dag wel even langs geweest. Ik heb heel veel leuke cadeautjes gehad en die wil ik dan ook graag met jullie delen.


De versiering in huis! Super leuk! Het heeft er nog een week
gehangen. Vond het zonde om weg te halen haha.

We begonnen de ochtend heel goed met een ontbijtje op bed. Luca kwam er ook gezellig bij zitten, maar hoefde weinig eten. Hij was nog erg ziek van zijn oorontsteking, dus dat was ook wel begrijpelijk. Wel heerlijk rustig aan gedaan met z’n 3en en lang op bed gelegen. M. had beneden ook nog versiering opgehangen met 25 erop. Super lief dat hij dat voor mij gedaan heeft. Later gaan M. en ik nog uit eten samen voor mijn verjaardag. Heb daar ook heel veel zin in. 


 Van Luca kreeg ik het kookboek opperdepop van de AH. Wat een leuk boek is dat zeg. Ik heb het even doorgebladerd en vooral gekeken bij de recepten voor 1 tot 2 jarigen. Maar wat ik zag, super leuk. Kan hem iedereen aanraden. Van de oma van M. kreeg ik nog het setje armbanden. Vind ze echt super leuk. Ze had ze gezien bij de hema en vond ze zelf ook erg leuk. Daarom had ik deze gekregen. Super lief. Van mijn oma kreeg ik een bijbelsdagboek cadeau, en dan nu de bijbel. Ik ben er al in bezig en vind hem erg leerzaam. Heel anders als degene die ik vorige jaar heb gekregen, maar erg leuk! Met mijn vriendinnen was ik al eerder wezen lunchen. Ik had toen ook de kaarsenhouders van hun gekregen. We kunnen nu weer lekker kaarsjes branden! Ook kreeg ik super veel kaarten. 

 Van M. kreeg ik ook nog een mok met 25 jaar erop. Heel leuk. En heel handig, nu heb ik 2 mokken die ik gebruik voor mijn thee te drinken op de hele dag haha. Ik had al een mok met mama erop en nu deze erbij. Super fijn! Van mijn ouders kreeg ik nog de gogear raga van philips. Kan ik straks weer heerlijk hardlopen. Mijn ipod heeft het begeven en zonder muziek loop ik echt helemaal niet fijn. Deze komt dus heel goed van pas. Helaas beetje slechte kwaliteit foto, sorry!

Van mijn schoonfamilie kreeg ik deze viva collection foodprocessor. Wat een super handig ding is dat zeg! Je kunt er mee raspen mengen, malen, hakken, blenden, verse sapjes persen. Volgensmij kun je hier gewoon echt alles mee doen. Heb hem nu al een aantal keren gebruikt en ben daar echt super blij mee. Niet meer zelf raspen wat best een tijd in beslag neemt. Heerlijk alles in een kom bij elkaar als je klaar bent met raspen. Wauw, echt een super ding!

 Van mijn ouders kreeg ik ook nog dit pvc tafelzeil. Ik wilde dit heel graag zodat we met Luca lekker kunnen tekenen en knutselen zonder dat de tafel vies wordt. Ook kunnen we dit gebruiken met eten in plaats van de placemats die we nu gebruiken. Ik koos voor een leuke wegen print, net als wat je in een vloerkleed hebt. Luca is al helemaal enthousiast. Helaas moest ik het even terug sturen naar de winkel omdat er een drukfout in zat. Ik hoop de nieuwe snel in huis te hebben. Ik kreeg van mijn ouders ook nog 2 stoommandjes. Ik had een recept gezien van Jamie Oliver waar je deze bij nodig had. Nu kan ik dat gerecht dus ook een keer gaan maken. Geen idee nog wanneer. We kwakkelen nog steeds met onze gezondheid. Of eigenlijk, Luca gaat echt helemaal goed weer. Mama en papa zijn nog niet helemaal fit. Daarom qua eten wat makkelijker en niet moeilijke gerechten. 

Van mijn zusje kreeg ik een bordje voor op de wc. En de tekst klopt ook helemaal. Ik wil Luca graag ook leren gewoon zittend op de wc te plassen later. Scheelt me een hoop schoonmaakwerk heb ik zo’n vermoeden. Maar voor het bezoek dat er komt is zo’n bordje heel goed en duidelijk.

Ook kreeg ik van haar nog ovenwanten en een koekjespistool. Tenminste zo, noem ik het maar even. Je kunt er veel verschillende koekjes mee maken en spuiten. Ik heb hem nog niet geprobeerd maar wil dat heel graag snel eens gaan doen. Lijkt me erg leuk om samen met Luca binnenkort eens koekjes te gaan maken. 


Zoals jullie kunnen zien ben ik heel goed verwend ondanks dat ik ziek was. Ik ben echt super blij me alle cadeautjes die ik heb gehad en hoop de spullen die ik nog niet in gebruik heb snel te gaan gebruiken. Ook hoop ik met dit artikel weer een begin te maken met mijn normaal aantal artikelen in de week op  mijn blog. Doordat ik niet fit ben heb ik niet veel energie om extra dingen te doen. En mijn prioriteit ligt in dat geval echt bij Luca. Gelukkig gaat het al een stuk beter en ben ik alleen nog heel erg verkouden. Toch vreet ook dat energie. We komen er wel en de artikelen zullen ook snel weer op hun normale tijd online komen. Ik hoop dat jullie nog even wat geduld hebben voor mij! Ik vind het erg leuk dat jullie mijn blog lezen en hoop dat jullie dat ook blijven doen.  

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: