Hoi allemaal.

Hier toch even een berichtje van mij. Ik vind het echt super jammer dat ik het bloggen even neer heb moeten leggen. Helaas waren we allemaal ziek hier thuis en mijn kleine man (en de grote eigenlijk ook wel hoor) gaat toch echt voor. Hij had helaas een oorontsteking. Een beginnende, dat dan wel. We waren er dus op tijd bij. Mommy knows best zullen we maar zeggen, want de doktersassistente had ons niet eens willen laten komen die dag. Gelukkig heb ik toch een afspraak kunnen maken en gaat het nu echt weer helemaal beter met hem.

Ik zelf en M. zijn helaas niet ongeschonden de strijd door gekomen en hebben beide ook wat meegepakt van het virusje. Nog steeds zijn we beide erg verkouden en gewoon niet helemaal de oude. De dingen kosten nu ook nog even wat meer energie dan dat het hiervoor deed. Ik probeer zo snel mogelijk weer in het oude ritme te gaan bloggen. Zondag een quote, maandag kookgerelateerd en dan dinsdag t/m donderdag nog een artikel. Hopelijk kan dat morgen al, maar dat durf ik niet te zeggen. We hebben morgen eerst een uitje op de planning staan met vriendjes van Luca. Hopelijk gaat dat helemaal goed en kan ik daarna, als Luca heerlijk ligt te slapen, lekker weer gaan bloggen.

Allemaal een hele fijne week gewenst en tot snel!

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: