Inmiddels zijn we weer een aantal maanden verder. De bruiloft ligt al weer ruim 100 dagen achter ons heb ik me laten vertellen. Toch wil ik graag nog mijn outfit met jullie delen. Mark had zijn pak aan getrokken, een mooie blauwtint. Staat hem prachtig, al zie ik hem het liefst gewoon in z’n joggingbroek met shirt. Luca een leuke nette spijkerbroek met net shirtje en Nola een schattig blauw jurkje (met haarbandje die ze steeds uithaalde). Maar toen moest ik nog. Een broek of tocht een jurk? Op maandag ben ik nog even naar de C&A geweest. Ik kon steeds niet vinden wat ik zocht en bleef twijfelen.

Jurk of broek?

Zelf ben ik echt gek op jurkjes. Zeker voor een bruiloft vind ik dat erg mooi bij een vrouw. Alleen met kinderen die er de hele dag bij zouden zijn en niet heel bijzonder warm weer (ik ben een koukleum) is dat niet heel handig misschien. Ik besloot een nette broek met shirt en jasje aan te trekken. Iets waar ik me zeer prettig in voelde en ik gewoon achter de kinderen aan kon rennen. Toen bleek het ineens toch wat warmer te worden dan gedacht. Zou ik dat nog wel aan doen dan? Ik besloot als laatste winkel nog even naar de C&A te gaan.

Daar hing hij

Al snel zag ik hem hangen. Een super leuk jurkje. Niet te veel poespas, lang genoeg om op mijn knie te vallen en gewoon een leuk model. Eentje die ook mooi afkleed. Ik pakte de maat waarvan ik hoopte dat hij zou passen. Groter was er niet dus ik had ook verder geen keus. Samen met Nola (wie gaat er shoppen met een kleine mee?) ging ik naar het pashokje. De jurk zat als gegoten en stond erg mooi. De prijs was ook erg fijn, als ik het met goed herinner tussen de 25 en 30 euro. Dat zou je niet zeggen, al zeg ik dat zelf. Dus hij ging mee. En hij werd gedragen, met trots!

Het jasje en de schoenen had ik nog liggen. Totaal heeft het dus niet meer dan 30 euro gekost qua kleding. Mijn schoonzusje deed mijn haar en make-up, daar had ik mazzel mee. Wat dragen jullie graag op een builoft? Laten jullie je haar een eventueel make-up door iemand doen?

liefs Minke

Mocht je deze blog willen delen op pinterest, wil je dan bovenstaande afbeelding gebruiken? Bedankt!

25 thoughts on “Outfit of the day: een jurk voor de bruiloft

    1. Die heb ik bij een van de bruiloftsgasten ook gezien haha. Ze hadden hem niet meer in mijn maat, gelukkig. Anders had ik ook roze gekozen.

  1. Super leuk jurkje heb je uiteindelijk gevonden. Ik ga naar feestjes eigenlijk altijd in jurk of rok. Ik heb jurken in vele kleuren, maar blauw eigenlijk niet.

  2. Wat een leuk jurkje en wat staat híj je mooi.
    Voor mij zou het een jurkje zijn die ik vaker zou dragen, zeker als hij zo mooi staat…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: