Een nieuwe rubriek op mamaminke.nl. Druk, we zijn het allemaal. Dan heb je niet elke dag even de tijd om op mijn blog langs te komen. Daar heb ik dus iets op bedacht. Misschien heb je wel iets gemist deze week en had je dat toch graag gelezen. Daarom deze verzamelblog. Wat is er deze week online gekomen op mijn blog? Wat waren de best gelezen artikelen op mamaminke.nl. Je leest het nu allemaal hier.

Wat kwam er deze week online?

Op maandag konden jullie mijn dagboek lezen. Wat hadden we allemaal gedaan vorige week? Best een hoop, maar ik mag wel leren om wat meer foto’s te maken. Al kan ik je nu al vertellen dat dat deze week al niet helemaal gelukt is. Wil je deze blog graag lezen? Klik dan even op de foto.

dagboek handje vasthouden

Dinsdag kon je lezen over de USA kruiden van spicem. Ik zag dat er niet bij stond voor hoeveel personen het is. Nu is dat natuurlijk altijd een schatting, maar wij konden er met 2 volwassenen en 2 kinderen van eten. Wij eten niet veel vlees. Wel elke dag dus zo compenseer ik dat een beetje. Een middenweg tussen een aantal vleesloze dagen eigenlijk. Want de kinderen en Mark vinden een stukje vlees gewoon erg lekker.

kruidenmix usa spicem gerecht

Woensdag konden jullie een fantastisch knutselboek op mijn blog bekijken. Hebben jullie hem inmiddels al gekocht? Wij vinden hem echt super leuk en zo vrolijk. Die verjaardag van Nola zal vast goed komen (tenzij ze ineens een ander thema per se wil haha).unicorn uitgelichte afbeelding

Donderdag konden jullie lezen over mijn strijd met de kilo’s. Wat is dat toch een naar iets. Beter hadden we allemaal dat we konden eten en niets aan kwamen. Maar helaas is dat bij mij toch echt niet het geval. Dus de knop moet om. Al zal ik de knop dan wel eerst even moeten vinden.

Op vrijdag kwam er een webshoptip online. Wat een leuk speelgoed hebben ze. En super leuke goedkope cadeautjes om te trakteren. Ik heb al iets gaafs voor Luca gezien. Dus dat komt dan helemaal goed. En verantwoord, want een cadeautje haha.

trendyspeelgoed biobuddi uitgelichte afbeelding

Best gelezen artikelen

Google Analytics houdt voor mij bij welke artikelen jullie lezen en bekijken. Hoe lang jullie op mijn blog zijn en of jullie door klikken. Ik ben nog steeds veel aan het leren, maar kon wel al een aantal artikelen vinden die goed gelezen worden door jullie. Dus ik maak gewoon even een top 5. Voor als je het gemist hebt en toch nog wilt lezen.

  1. strijd met de kilo’s
  2. Review USA kruidenmix
  3. Onderweg naar Pasen met Stekkels
  4. Dagboek #9
  5. eerste indruk bullet journal action

Ik hoop dat jullie het leuk vonden dit zo eens bij elkaar te zien. Laat het vooral even weten. Dan kan ik dit vaker maken. Of juist helemaal niet omdat jullie het niets vinden. Fijn weekend en tot maandag!

liefs Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: