Op het internet kun je steeds meer webshops vinden. En allemaal zeggen ze het beste, leukste en meest uitdagende speelgoed te hebben. Maar waar vind je nou echt leuk speelgoed? Ik kwam een oproep van de webshop trendyspeelgoed tegen. Of er bloggers waren die iets wilde reviewen en meteen de webshop wilden testen. Nu ik de webshop nog niet kende leek me dat een leuke uitdaging.

Wat vind ik belangrijk bij een webshop als trendyspeelgoed

Niet iedereen heeft dezelfde verwachtingen bij een webshop. Daarom eerst maar eens wat ik belangrijk vind. Goed contact kunnen opnemen. Stel dat er iets niet goed gaat dan is het fijn dat een eigenaar van een webshop bereikbaar is. Dat is mijn ervaring bij deze webshop wel. Ik heb fijn contact gehad en kreeg snel reactie terug op verschillende kanalen.

Een overzichtelijke webshop waarbij ik speelgoed op een logische plek kan vinden. De webshop van trendyspeelgoed heeft veel categorieën. Sommige zullen dat te veel vinden, ik vind het makkelijk. Zoek ik educatief speelgoed dan klik ik daar op. Zoek ik iets van binnenspeelzand dan ga ik daar heen. Er is zelfs een pagina met klein speelgoed voor traktaties. Ideaal als mama van trakterende kinderen. Je kunt ook op leeftijd zoeken, handig als je niet weet wat je wilt geven voor een verjaardag.

Het versturen van het speelgoed

Bij sommige webshops is dit ook nog wel een dingetje. Bij trendyspeelgoed ging alles goed. Ik kreeg de doos van biobuddi netjes op tijd binnen. Wat voor mij ook echt een pluspunt was, was de verpakking. Soms krijg ik wel eens enorme dozen binnen met een kleine verpakking erin en heel veel opvulmateriaal. Niet handig en totaal overbodig. Daarbij moet ik dat ook allemaal weer netjes opruimen. Geen zin in. Hier was de doos net iets groter dan de doos van biobuddi. Het paste perfect. En er zat echt een geweldige pen bij met een duim omhoog. Dan wil je gewoon iets opschrijven toch!

Biobuddi leer dieren kennen

Al eerder heb ik van biobuddi gehoord. Een soort Duplo die in Nederland wordt gemaakt van vervaardigd suikerriet en andere biologische stoffen. Nu ben ik niet per definitie zo voor het milieu enzo. Maar deze blokken zien er super leuk uit, zijn goed voor het milieu en zijn niet schreeuwend duur. Voor allemaal een win-win situatie dus. Ik vond alle dozen erg leuk dus liet Luca kiezen. Hij koos voor de dieren, logische mijn dierenfan. Er is ook een set met cijfers, een set met letters een een xxl set verkrijgbaar.

trendyspeelgoed biobuddi blokken trendyspeelgoed biobuddi blokken voorbeeld trendyspeelgoed biobuddi alle blokken

Biobuddi een goede aansluiting op duplo?

Het belangrijkste, naast dat de kinderen het leuk vinden, vind ik dat het past op speelgoed dat wij al hebben. De duplo in dit geval. Anders heb je weer een extra speelset liggen. De blokken van biobuddi zitten wat losser, maar passen goed op de duplo blokken. Het staat ook super leuk samen. Ook past het op de blokken die wij van peppa big kochten bij een stenenwinkel. De blokken verschillen vrij weinig van elkaar. Duplo en biobuddi is praktisch hetzelfde, enkel bij de ene staat er duplo op en de andere biobuddi.

trendyspeelgoed biobuddi vergelijking blokken

Hoe zit het met de stickers die je erop moet plakken

Eerlijk, ik ben niet zo’n fan van stickers op speelgoed plakken. Om de simpele reden dat ze stikkers er gewoon af kunnen peuteren. En als ze het in hun mond stoppen gaan stickers wel los natuurlijk. De stickers van biobuddi plakken in mijn ervaring ook niet heel goed. Er zijn te veel stickers t.o.v. het aantal blokken en je haalt ze niet makkelijk van het velletje af. Nee ik was er vrij snel klaar mee.

trendyspeelgoed biobuddi voorbeeld

Ervaring met spelen

De kinderen vinden het geweldig. Tellen met de stickers aan de zijkant van de gekleurde blokjes (waarom alleen steeds 3 dieren in plaats van verschillend aantal?). De dieren werden benoemd. We maakten een toren met de top 3 lievelingsdieren van de kinderen. De dieren namen werden geleerd en we konden kleuren leren. De sticker die over waren heb ik op andere duplo en peppa big blokken geplakt. Zo kunnen we alles gebruiken en spelen ze met alles. Combineren is het antwoord hier.

trendyspeelgoed biobuddi spelen Nola trendyspeelgoed biobuddi spelen luca blokken Nola trendyspeelgoed biobuddi blokken lucatrendyspeelgoed biobuddi samen spelen

In het kort

 • Een webshop om te onthouden met super leuk (en goedkope) traktatiecadeautjes!
 • Stickers van biobuddi kun je op andere blokken plakken.
 • Heel goed voor de taalontwikkeling van je kind (VVE proof!)
 • Helaas plakken de stickers niet zo goed (ze hebben er zelfs al enkele eraf gehaald die ik terug geplakt heb). Met wat zwaars erop blijft het wel zitten zo lang ze maar niet gaan peuteren.
 • Biobuddi past op andere gelijkwaardige blokken (duplo en peppa big).

Kenden jullie deze webshop al?

liefs Minke

trendyspeelgoed biobuddi review van een te gekke webshop en gaaf speelgoed

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: