Aan het begin van dit jaar maakt ik op mijn blog een lijstje met doelen voor 2015. Het zijn meer doelen die ik wil behalen en niet echt het voornemen als ik wil dit jaar perse 10 kilo kwijt (om maar bij het cliche goede voornemen van vrouwen te blijven). Ik heb ze toen onderverdeeld in 3 categorieën. Benieuwd naar het hele artikel? Klik dan hier. Vandaag wil ik graag eens terug kijken. Hoe staat het er nu mee? Heb ik er al iets mee  kunnen doen? Heb ik inmiddels andere doelen? 

  • Lifestyle
  1. Meer drinken. Als in meer thee/water op een dag. Geen frisdrank of sapjes. 
  2. Meer bewegen. Gewoon lekker een rondje lopen met Luca. Even naar de speeltuin. Lopend of met de fiets ergens heen gaan i.p.v. met de auto. ’s avonds op de wii fit i.p.v. naar bed als Luca ook naar bed gaat. 
  3. Hardlopen weer oppakken. We beginnen gewoon weer bij les 1 van Evy. Ik hou van Evy. Ik heb goede hardloopschoenen. Ik heb een nieuwe mp3 speler voor mijn verjaardag gevraagd. Dat moet goed komen.

Met punt 1 gaat het super goed. Ik drink eigenlijk elke dag 3 glazen water/thee op een dag. Meestal rooibosthee, maar soms ook lekker aardbeien of bosvruchten thee. Ook drink ik nog wel eens een sapje of frisdrank, deze tel ik dan niet meer voor de glazen water/thee (logisch ook misschien want het is geen water of thee). Meer bewegen kan beter, maar het gaat aardig goed. Zeker nu het mooi weer begint te worden. Heerlijk even een stukje lopen of in de achtertuin spelen. Hardlopen is er nog niet van gekomen. Misschien moet ik daar zelf tijd voor inplannen ofzo. We zijn gewoon nu heel druk ook met andere dingen die even prioriteit hebben. Maar ergens dit jaar wil ik het wel weer op gaan pakken. 

  • Blogger

Het gaat allemaal stapje voor stapje vooruit (vind ik). Ik heb mijn layout en banner vernieuwd. Wat kleine aanpassingen gedaan. Ik ben bij een event geweest over bloggen op de CHE. Ik ben nog aan het kijken voor een eigen domeinnaam. En het ontmoeten wil ik ook graag nog eens doen. Er zijn zoveel inspirerende mensen; Nicole, Geertje & Linda bijvoorbeeld.

  • Hobby’s
  1. Voor journaling bible wil ik mijn eigen bijbel gaan maken. Ik heb een aantal bijbels die allemaal iets hebben dat ik fijn vind. Om nou met 4 verschillende bijbels te gaan zitten vind ik niet handig. Ik heb al een concept idee en deze wil ik dit jaar graag uitwerken naar een echte bijbel.
  2. Ik wil graag de foto’s van Luca uitzoeken (deze staan door elkaar zonder datum op mijn laptop). Ik wil graag een album maken voor Luca. Tot en met zijn eerste verjaardag. Dan wil ik ook graag alles bijhouden. Nieuwe foto’s op de laptop? Direct in een goed mapje zetten zodat het overzicht bewaard wordt. 
  3. Meer creatief bezig zijn als Luca al naar bed is. Het is zo makkelijk om lekker samen in bed te gaan liggen en tv te kijken. Toch vind ik het ook leuk om creatief bezig te zijn. Dat wil ik graag meer gaan doen. Niet alleen journaling bible, ook DIY projecten. 

Ik ben bezig met de uitvoering van mijn idee voor de bijbel. Ik ben er super blij mee, het is alleen even werk om alles voor elkaar te krijgen. Iets meer dan ik had bedacht van te voren. Ik heb al veel foto’s van Luca uitgezocht, dus daar ben ik ook al een heel stuk verder mee. Dat bezig zijn als Luca aan het slapen is wil nog niet helemaal lukken. Ik ben de laatste tijd erg moet en Luca is vroeg wakker. Hier in huis is 6 uur het nieuwe 7 uur. Maar ik hoop dat dat nog wel gaat komen. 

Ik ben eigenlijk wel heel blij met hoe het zo gaat. Zeker zou ik graag nog wat dingen anders willen en ik wil met mijn blog nog wat leuke dingen gaan doen. Gelukkig hebben we nog een 3 kwart jaar. Tijd genoeg om al het leuks uit te werken. We gaan de zomertijd weer in, langer licht en misschien wel meer productiviteit? We gaan het zien. 

Hoe gaat het met jullie doelen (of goede voornemens?). Wil het lukken?

Liefs,
Minke

1 thought on “Mijn doelen; so far so good?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: