Nola wordt bijna 1. Het was niet helemaal de bedoeling om haar al een ‘nieuwe’ kamer te geven, maar vanwege wat beschadigingen met het plaatsen van de dakkapel was dat wel noodzakelijk. Eigenlijk vond ik het wel leuk, nieuwe kleurtjes kiezen, wat opbergruimte maken en even alles weer opnieuw een likje verf. Vandaag laat ik jullie haar oude kamertje zien. De ‘voor’ van de make-over. 

Muurschildering

We waren heel blij met de mooie muurschildering. Deze heeft mijn zwager gemaakt (met een beetje hulp van mijn schoonzusje) toen we zwanger waren van Luca. Hij heeft er dus ook echt heel lang op gezeten. Luca vond het helemaal geweldig en houdt ook echt van dieren. Een dikke win dus voor hem. Nola kan zich nog niet zo goed uitspreken daarover en stiekem vond ik het niet echt meisjesachtig genoeg. Daar gaan we dus mooi verandering in brengen. 

Opslagplek
Het is ook echt een rommeltje op haar kamertje. Kleertjes die te klein zijn of zomerkleertjes die nog liggen te vallen. Allemaal nieuwe schoentjes die we hebben gekregen. Dozen met billendoekjes die er staan. Winterjassen die nog niet beneden hangen, want zo koud is nou ook weer niet dat we een ski jas nodig hebben. Alles beland op haar kamertje. Luca speelt al op zijn kamer en als Nola boven is speelt zij ook daar. Er ligt daar ook een speelkleed dus dat is prettig. Maar vanaf de nieuwe kamer is haar kamer geen opslagruimte meer. Alles gewoon naar de plek waar het hoort. 

Wat hebben jullie op de muur gemaakt/geplakt voor de babykamer? Hebben jullie dat bij een volgend kindje zo gehouden of juist wat anders ervan gemaakt?

1 thought on “New: bedroom make-over!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: