Zo’n eerste week na een vakantie is toch wel een beetje wennen weer. Wat hebben we het heerlijk gehad en genoten van het ‘niets moet en alles mag’. Maar aan al het leuks komt een eind. Gelukkig had Luca op vrijdag nog een studiedag zodat we nog een dagje extra weekend hebben en wat leuks konden doen. Verder vertel ik je graag over Blogger by nature waar ik voor onze vakantie ben geweest.

Blogger by nature

Dit jaar werd op 2 juni de 2e editie van blogger by nature georganiseerd door een aantal bloggers. Vorig jaar twijfelde ik om te gaan en ben ik niet geweest. Na de verhalen die ik hoorde had ik direct al spijt. Dit jaar moest en zou ik er dan ook bij zijn. Wat was het leuk, gezellig en vooral leerzaam. Het netwerken was erg leuk, ik heb leuke mensen ontmoet en kunnen kletsen met andere bloggers. Ik laat er in een ander artikel graag meer over zien, maar wil jullie toch vast wat dingen vertellen.

SEO, pinterest en GA

Op het event waren een aantal workshops waar je uit kon kiezen. Iedereen kreeg in de ochtend informatie over SEO (voor gevorderden, daar kneep ik hem best wel voor). Wat heb ik daar veel geleerd. Daarna een heerlijke lunch en toen begonnen de workshops die we zelf kozen. Als eerste mocht ik een aantal bedrijven ontmoeten. Wat was dat leuk! Om nog meer uit mijn blog te kunnen halen besloot ik te kiezen voor de dingen die ik zelf nog niet snapte. Dat werd pinterest en Google Analytics (juist, daarom plaats ik cookies en dat kan ik nu beter aflezen). Met een super lange to do lijst kon ik aanschuiven bij de borrel. Gezellig even kletsen met andere bloggers.

Kortingscode voor matcha thee

Als echte theeliefhebber wilde ik graag de thee van mr en mrs thee proeven natuurlijk. Jammie, die is erg lekker! Groene thee van goede kwaliteit die je op een speciale manier maakt. Je start met koud water om te mengen. Daarna voeg je daar heet water aan toe, niet kokend! Zo’n graad of 80 is goed. Dat schijnt dus bij alle groene thee te moeten, little did I know! Weer wat geleerd dus. Het heeft echt een zachte smaak. Door de vakantie heb ik het zelf nog niet kunnen maken. Hou mijn social media in de gaten, daar plaats ik het als ik het gemaakt heb. Voor jullie heb ik een kortingscode die je kunt gebruiken in de webshop, met de code mamaminke krijg je 10% korting op je aankoop. De code is geldig tot 8 juli.

Op mamaminke.nl week 24

Maar jullie kwamen natuurlijk allemaal om te kijken wat er afgelopen week allemaal verschenen was op mijn blog. Dat zal ik je nu even vertellen, er lopen ook nog een aantal winacties die ik hierna apart even zal noemen.

Maandag had ik nog even een dagje vrij. Op vakantie hadden we zo veel plezier dat ik niet aan bloggen ben toegekomen.

Dinsdag vertelde ik jullie over onze vakantie en wat we op een dag dezen. De vakantie op huttenheugte was echt super geslaagd.

Vakantie Center Parcs Huttenheugte, Plopsa en Wildlands uitgelichte afbeelding

Woensdag kon je 5 redenen lezen waarom je op vakantiepark huttenheugte een vip-huisje moet boeken. De afstand tot de market dome is wel de grootste reden voor mij.

VIP huisje huttenheugte uitgelichte afbeelding

Vrijdag kon je lezen over de reis naar onze vakantie. Of eigenlijk meer of de reis nu wel goed ging met de verrassing die ik voor de kinderen had.

Op vakantie met pret op de achterbank dankzij wereldkaart

Winacties op mamaminke.nl

Tot en met morgen kun je nog mee doen met de winactie om een geboortetegel te winnen. Doe jij al mee?

Donderdag kwam er nog een nieuwe winactie online waarbij je een paar sweakers en zwemkleding van ockyz naar keuze kunt winnen. 

ockyz sweakers en zwemkleding winactie uitgelichte afbeelding

En nu lekker genieten van het weekend. Gister zijn we naar de julianatoren geweest met de kinderen. Een super leuke dag samen. Vandaag zouden we eigenlijk naar de phoxytrainingsdag gaan bij PSV. Helaas is Luca ziek geworden en blijven we dus thuis. Zo jammer, want hij keek er al weken naar uit. Arme jongen. Hopelijk knapt hij snel op (Hij lijkt op zijn vader dus dat zal vast wel). Morgen is het vaderdag. Hebben jullie leuke plannen? Mark begint morgen weer met werken dus wij vieren het ’s middags en mijn vader komt hier heen (omdat Luca ziek is). Fijn weekend lieve volgers!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: