Hebben jullie kinderen dat ook tijdens een langere autoreis? De eerste keer dat wij naar Center Parcs Huttenheugte op vakantie gingen heeft Nola 60 minuten gehuild van de 90 minuten die we in de auto moesten zitten. Geen pretje kan ik je vertellen, haar excuus ze was nog maar 6 maanden oud. Toch blijft het zich herhalen en vind ze autorijden niet leuk. Net als haar grote broer. Dit jaar bedacht ik iets om ze bezig te houden tijdens de reis naar Dalen. Zou het lukken?

Wereldkaarten voor op reis

Wat is er nou leuker dan een wereldkaart als je op reis gaat. Goed we blijven in Nederland en de kinderen hebben niet echt een idee hoe ver iets is, maar toch. De wereld zo leren kennen is wel heel tof. Dus ik besloot in dit thema wat spullen te bestellen voor in de auto. Een rugtasje, broodtrommel, schriftje en potloden voor beide kinderen. Zo zouden ze lekker kunnen eten, tekenen en alles zat in een tas ze. Leek me ideaal.

Lees ook over onze vakantie op Huttenheugte

Bestellen bij de website

Het bestellen ging vrij makkelijk. Naast de bovengenoemde spullen zocht ik o.a. ook een wereldkaart voor op de kamer van Luca uit. De eerste levering kwam na iets meer dan een week. De eerste ja, want helaas was de levering niet compleet. Na een mail gestuurd te hebben naar de klantenservice ontving ik weer een pakket, maar nog steeds niet compleet. Na wederom een mail te sturen ontving ik nog een pakket maar ook nu was het helaas niet compleet. Van de klantenservice heb ik helaas niets mogen vernemen. Gelukkig had ik een fijn contactpersoon die de dingen probeerde te regelen voor mij. Ik kocht zelf een extra potlodensetje bij de action voor Nola en zo hadden ze beide wel een compleet rugzakje mee op vakantie.

In de auto op vakantie tekenen en eten zonder ruzie

Ging het nu beter op de achterbank?

De kinderen waren erg enthousiast toen ze de rugzakjes zagen. En natuurlijk ook erg nieuwsgierig. We vertrokken rond het middaguur dus lunch aten we in de auto. Ik  had er 2 bolletjes en wat koekjes ingestopt voor ze. Dat viel in de smaak. Daarna viel Nola nog even in slaap en Luca gebruikte het schriftje als zijn dagboek. Hele verhalen heeft hij erin geschreven in zijn eigen handschrift. Te lief! Toen ze het toch wat zat werden kregen ze wat drinken uit mijn tas. En even later gaf ik ze hun lievelingsknuffel. Al met al een hele verbetering t.o.v. de eerste keer dat wij deze rit maakten.

Lees ook mijn redenen voor een vip-huisje

Wat vind ik van de producten?

Ondanks dat ik geen contact kreeg met de klantenservice zijn de producten die we ontvingen wel mooi en van goede kwaliteit. De kinderen vonden het erg leuk en dat maakt een hoop goed. De rugzakjes kwamen ook goed van pas op vakantie, een paar luiers, snoetenpoetsers en billendoekjes pasten er goed in. Kon de luiertas gewoon in het huisje blijven. En we maakten natuurlijk prachtige foto’s op vakantie. Ik hoop dat er een mooie tussen zitten om in huis te hangen. Misschien wordt het wel een foto op metaal, maar daar ga ik nog even voor zitten.

In de auto op vakantie tekenen en eten zonder ruzie

Geef jij de kinderen iets om de autorit door te komen? Wat is jou gouden tip? Ik lees het graag in de reacties.

De spullen heb ik van wereldkaarten ontvangen. Dat beïnvloed mijn mening niet. Lees meer over samenwerkingen.

Ruzie op de achterbank tijdens de rit naar vakantie? Nu niet meer met deze gadgets van wereldkaarten

2 thoughts on “Op vakantie met ruzie op de achterbank

  1. Wat een slechte service zeg 🙁 Dat is geen reclame.
    Wij laten de kinderen zelf wat spullen uitzoeken voor onderweg, dat gaat in een koffertje. Ik doe er dan nog wat speelgoed bij wat ze nog niet kennen, bijvoorbeeld iets wat we gekregen hebben. Speciaal ervoor kopen vind ik niet fijn, we hebben al zoveel.
    Ik maak onderweg vaak een ‘verrassingsbakje’ om te eten, heel simpel, een beetje fruit en dadels of rozijnen ofzo.
    En als het echt lang gaat duren een zakje wortelchips van goodies.
    Zo zijn we zonder gezeur in italie gekomen een paar weken terug. Heel fijn 🙂

  2. Mijn kinderen zijn al wat ouder maar ze vermaken zich prima met luisterboeken. Die kun je heel makkelijk en gratis lenen bij de bibliotheek. Dan zet ik ze op de mp3 speler en… luisteren maar. Er zijn heel veel verschillende en voor kleinere kinderen zijn er ook. Zoals pluk van de petteflet, Jip en janneke, en pippi langkous. Erg leuk…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: