We lopen weer naar het zwembad toe. De kinderen vinden het helemaal geweldig. Snel omkleden en een plekje zoeken. Elke dag gaat het hetzelfde. De kinderen gaan op een stoel zitten en ik maak de sweakers van ockyz nat om ze daarna bij de kinderen aan te trekken. Luca krijgt een zwemvest van Center Parcs aan en Nola bandjes om. Klaar om te gaan zwemmen!

Wat zijn dat voor sokken?

Het aller leukste vond ik nog de vraag wat het voor sokken waren die Nola aan had. Ik heb ze bij twee Duitse kindjes ook gezien, maar verder droeg niemand de sweakers. Terwijl ik toch echt dacht dat ze heel bekend waren. Goed, de vraag dus. Zo fijn dat iemand het eens vraagt in plaats van alleen maar te kijken naar de voeten van de kinderen. Een soort sokken zodat de kinderen niet uitglijden. Werkt super goed. Deze vrouw was ook enthousiast en wilde weten waar je ze kon halen. Internet natuurlijk, oh en als je volgende week even op mijn blog kijkt kun je ze winnen gaf ik nog als tip mee.

ockyz sweakers Luca

Lees ook mijn eerste review over sweakers

Zwemkleding van Ockyz

Echt, ik had geen idee. Onder een steen geleefd denk ik, maar ze hebben naar de sweakers dus ook zwemkleding. Toen ik een paar sweakers (voor Nola) mocht uitzoeken en nog zwemkleding besloot ik te gaan voor een zwemshort voor Luca. Nola had alleen de kleinste maat sweakers die ik had gekocht dus een paar groter was wel handig. Ze groeit ineens hard. Luca miste een zwemshort dus ook dat kwam goed uit.

ockyz sweakers en zwemshort Luca

Hoe valt het qua maat?

Luca heeft broeken in maat 116, ze worden wat klein maar hij is wat mager. Dus ik besloot een zwemshort in maat 116 te bestellen. Gelukkig maar, want hij is erg ruim voor Luca. Er zit een touwtje in zodat je hem kunt aantrekken en dichtknopen. Gelukkig, zo blijft hij het grootste gedeelte gewoon op zijn heupen zitten. Anders ook geen grote ramp, vanwege het netje draagt hij er een boxer onder. Dus mocht hij afzakken dan is er nog niets te zien. De Sweakers kun je 4 maten gebruiken, maar ook als de maat eigenlijk te klein is zijn ze nog te gebruiken. Luca draagt de kleinere maat nu buiten in de tuin in een badje.

ockyz sweakers Nola

Lees ook over drs leenarts zonnebrand

Win een paar sweakers en zwemkleding naar keuze van ockyz

Ben je net zo enthousiast als ik? Lees dan vooral even verder. Ik vertel je hieronder hoe je kans maakt op een paar sweakers en zwemkleding naar keuze van ockyz.

 • Like het bericht over deze winactie op facebook

Voor een extra winkans kun je het volgende doen:

 • Like mijn facebook
 • Reageer hieronder voor wie je ze graag wilt winnen

De winactie loopt tot en met 29 juni 2018 23.59 uur (de verjaardag van Luca!). Daarna neem ik met de winnaar contact op. Reageer binnen 48 uur, anders zal ik een nieuwe winnaar loten. Lees ook over samenwerkingen en mijn disclaimer voor winacties.

ockyz sweakers en zwemkleding winactie

23 thoughts on “Ockyz sweakers en zwemshort review

 1. Lijkt me super fijn voor onze dochter Noor die ook vaker rent in zwembaden. Goede uitkomst hiervoor niet meer uitglijden.

 2. lijkt me super handig voor een van mijn dochtertjes (bijna 5 en bijna 2 jaar oud). We gaan op vakantie naar Frankrijk en kunnen ze daar vast goed gebruiken 🙂

 3. Ik maak heel erg graag kans voor onze zoon Sil. Hij zwemt heel erg graag. Met die sweakers hoef ik me niet zo bezorgt te maken dat hij kan uitglijden.

 4. Dat kan wel eens heel goed van pas komen bij mijn brokkenpiloot 😉 Hij weet vast wel leuke uit te kiezen, en nog een zwembroek ook,! Helemaal leuk!

 5. Het zwembad waar wij zomers regelmatig komen heeft heel gemene tegels, dus dit zou zeker van pas komen voor mijn dochter. En zo’n top badpak van ockyz mag er natuurlijk wel bij!

 6. Ik zou ze wel willen winnen voor mijn dochter sophie van 3, heb ze nog nooit gehad. Dus ben benieuwd hoe dat zou zijn voor haar om te dragen in het zwembad. Het klinkt in ieder geval ideaal! ?

 7. ‘Niet rennen, het is hier gl.. BOEM!’
  zo gaat het meestal met mijn kinderen in het zwembad.. zou het dan ook anders kunnen?

 8. superleuk en ook nog veilig ook. komt zeker van pas voor onze jarno. dus voor een zwembroekje. ideaal voor de komende vakantie!

 9. Dolgraag zou ik deze sokjes in ontvangst willen nemen voor onze draakjes. Deze blijven klimmen en klauteren aan het zwembad… Links rechts boven beneden… Ze gaan alle kanten op.. Hoop met deze sokjes iets minder vaak en hoge bloeddruk te krijgen als ik weer gekrijs in de verte hoor.

 10. ooohh die zou ik graag willen winnen voor onze kleinen man Kelvin, hij wil altijd graag achter zijn grote broer aan rennen, maar in het zwembad is dat wel heel gevaarlijk. Met deze ockyz aan geeft het mama ook wat meer rust ?

 11. Heel graag voor mijn lieve meervoudig complex gehandicapte pleegzusje. Haar zou je hier echt blij mee maken. Ze maakt snel zelf haar voeten kapot door ze over elkaar te wrijven. Met deze sokken aan kan ze wrijven maar haar voeten gaan niet kapot.

 12. Superhandig. Jarno zwemt graag en veel; gaat met plezier naar de zwemles maar duikt ook graag thuis is het opgezette zwembadje. met de vakantie op komst vast nog veel vaker dus dan kan ik deze goed gebruiken!

 13. Geen idee of ik nog mee kan doen, maar ik probeer het gewoon. Deze prijs wil ik namelijk wel heel graag winnen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: