Een vip-huisje op Center Parcs vond ik altijd wat overdreven. Je hebt in een premium huisje toch ook genoeg comfort? Zelf een comfort huisje is prima. Totdat we kinderen kregen. En totdat we een vakantie boekten op Center Parcs Huttenheugte. Vooral de afstand tot plopsa en de market dome stond ons de vorige vakantie tegen. Dat hebben we onthouden en naar gekeken bij het boeken. Vandaag geef ik je 5 redenen waarom een VIP-huisje op huttenheugte een must is.

 1. Goed schoongemaakt en netjes gerenoveerd

  Geen idee of het huisje echt gerenoveerd was hoor, maar zo zag hij er wel uit. Nieuwe, nette magnetron en kookplaat. Drie badkamers die er top uitzagen. Slaapkamers en woonkamer schoon. En heerlijke stoelen voor buiten. Ik was gewend om een vliegenkerkhof te vinden in de huisjes op Center Parcs, vandaar dat ik blij verrast was dat deze keer niet te vinden. Echt een plus punt voor mij!

  Slaapkamers en woonkamers VIP huisje huttenheugte Center Parcs
  We houden niet van opruimen op vakantie haha.
 2. Bedden opgemaakt bij aankomst en handdoekpakket

  Ideaal toch dat je de bedden niet meer hoeft op te maken. Je krijgt ook niet het aantal overtrekken voor het aantal personen dat je bent. Gewoon alle bedden zijn opgemaakt, in ons geval waren dat er zes terwijl we met z’n vieren waren. Zo konden de kinderen apart liggen en wij nog naast de kinderen kruipen als zij niet konden slapen. Fijn is dat!ontmoet bumba bij ontbijt VIP huisje huttenheugte Center Parcs

  Lees ook over wat je kunt doen tijdens de vakantie met struinen door de schepping

 3. Dicht bij de Market dome

  Twee jaar geleden, toen Nola een half jaar was, zaten waren wij al eens bij Center Parcs Huttenheugte geweest. We hadden toen een prachtige speeltuintje achter het huisje liggen met een geweldig uitzicht. Het enige nadeel was dat we toch een half uur moesten lopen om bij plopsa te komen en 20 minuten om bij de market dome en het zwembad te komen. Met kleine kinderen, Luca was toen net 3 jaar, was dat echt geen doen. We hebben alles gelopen die vakantie, jeej voor kilo’s die eraf vliegen!, maar de meeste mensen om ons heen gebruikten hun auto om naar het zwembad te gaan.

 4. Een sauna in huis en drie badkamers!

  Oké, drie badkamers is misschien wat overdreven met 4 personen. Toch was het wel fijn. De kinderen konden in het bubbelbad in het huisje, ik kon genieten van de sauna en we hadden twee heerlijke regendouches. Normaal douche ik altijd in het zwembad, we gaan dan toch elke dag zwemmen, maar dit keer heb ik ook in het huisje onder de douche gestaan. Ideaal ook met een thermostaatkraan.badkamers VIP huisje huttenheugte Center Parcs

   

  Lees ook over onze andere vakantie zonder kinderen

 5. Een vaatwasser aan huis, wifi erbij en broodjes aan de deur

  Als we een huisje boeken, boeken we direct ontbijt aan de deur erbij en een wifi-kaart. We sluiten de dag op vakantie ook gewoon in bed af met de kinderen en zij kijken dan even youtube. Dan is een wifi-kaart erg handig. Bij een premiumhuisje moet je dit er bij kopen. Het ontbijt is wel uitgebreider en beter als bij het vip-huisje (in vergelijking met wat wij de andere jaren bij premium kregen), maar nu kostte het niets extra’s. En die vaatwasser is natuurlijk gewoon erg fijn, al zit die in een premiumhuisje ook. Net als de tv op de slaapkamer.zwembad VIP huisje huttenheugte Center Parcs

Lees ook onze dagindeling tijdens onze vakantie

Wij vonden het echt een meerwaarde hebben om een keer een vip-huisje te boeken. Het is prijzig, maar de comfort is wel erg fijn. Ook de opgemaakte bedden en de broodjes aan de deur zijn ideaal. Het loont dan echt om prijzen te vergelijken met wat je anders zou boeken. Dat heb ik gedaan met een premiumhuisje, internet en ontbijt erbij en zo kwam ik erachter dat dit net zo duur zou zijn. Hoe maken jullie de keus voor een huisje?

5 redenen waarom een VIP huisje huttenheugte Center Parcs een must have is!

1 thought on “5 redenen waarom een VIP-huisje op Huttenheugte een must is

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: