Wat is de week voorbij gevlogen. Normaal is dat al zo, maar nu helemaal. We waren een weekje op vakantie met de kinderen. Luca wordt eind deze maand 5 en is dus nog niet leerplichtig. Een goede reden om nog even buiten het hoogseizoen (en buiten de dure periode) op vakantie te gaan. We besloten weer naar Center Parcs Huttenheugte te gaan en bij ons verblijf een plopsa meerdagenpas te bestellen. Zo waren we niet afhankelijk van het weer en konden we leuke dingen doen.

Naar Center Parcs Huttenheugte

Sinds dat wij kinderen hebben zoeken we tijdens de vakantie een vakantiepark van Center Parcs op. Luca is er helemaal gek op. De zwembaden vind hij geweldig, vooral de wildwaterbaan. Er is van alles te doen voor kinderen en bij Huttenheugte kun je een meerdagenpas voor Plopsa erbij kopen. Je kunt dan tijdens je vakantie (als Plopsa open is) gebruik maken van het pretpark. Ideaal voor kleine kinderen. Is het mooi of slecht weer, er is altijd wel wat te doen.

Vakantie Center Parcs Huttenheugte, Plopsa en Wildlands met Orry en Woeps

Lees meer over het enige boek in je koffer voor een perfect voorleesboek op vakantie

Buiten de zomervakantie

Nu Luca nog niet leerplichtig is konden wij nog een keer buiten het hoogseizoen op vakantie. Dat scheelt alleen qua geld een hoop, maar ook qua drukte. Plopsa was heerlijk rustig, buiten het weekend was het zwembad ook heerlijk rustig en niet te veel kinderen bij Orry and Friends zodat er ruimte genoeg was voor alle kinderen om alles goed te zien. Ook bij het eten was het lekker rustig, waardoor we rustig konden eten en de kinderen heerlijk konden spelen in het toch wat kleine speelhoekje.

Vakantie Center Parcs Huttenheugte, Plopsa en Wildlands Nola op de draaimolen

Lees meer over de zwemsokken van ockyz die wij gebruiken op vakantie

Onze dagindeling op vakantie

Hoe graag we zelf soms zouden willen uitslapen, dat willen onze kinderen niet. Dus we staan gewoon rond half 8 op. Meestal waren rond kwart voor 8 de broodjes bezorgd bij de deur of we gingen eten bij het buffet (meet Bumba en Wicky!). Daarna naar het zwembad als hij open is. Rond het middaguur gaan we weer naar huis om lekker te eten. Rond half 2 vertrekken we naar Plopsa om daar gezellig even te spelen en naar de show te kijken (zo jammer dat deze al 4 jaar hetzelfde is). Aan het eind van de dag waren we vaak bij een show van Orry te vinden. Vrijdag zijn we naar Wildlands geweest voor de afwisseling. De rest van de dagen zagen er gewoon hetzelfde uit. De kinderen genoten dus dan is dat voor ons als ouders genoeg.

Vakantie Center Parcs Huttenheugte, Plopsa en Wildlands Luca in de brandweerattractie

Voor jullie heb ik nog een kleine impressie gemaakt wat wij zoal hebben gedaan deze dagen.

Vakantie Center Parcs Huttenheugte, Plopsa en Wildlands onze dagindeling en waarom wij nu op vakantie zijn geweest.

4 thoughts on “Center Parcs Huttenheugte, Plopsa Coevorden en Wildlands

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: