Beste meneer, mevrouw,

Onlangs hebben wij mogen genieten van een midweek op een van uw parken. Wij hadden daar erg zin in en ook ons zoontje vond het geweldig om te gaan. Ik had besloten om een plog te maken van de week, maar bij binnenkomst in het huisje ben ik van dat plan afgeweken. Nu moet u weten dat wij geen klagers zijn en al blij zijn met de spullen die we kregen toch wil ik u middels deze brief even attenderen op een aantal dingen.

Bij het huisje zit de schoonmaak inbegrepen. Dan verwacht ik persoonlijk ook wel een redelijk net huisje. Die het liefst ook een beetje fris ruikt. Het bleek iets anders. Op de kasten, waar je op het oog niet op kunt kijken wordt niet schoongemaakt. Aan de laag stof te zien al een hele poos niet. Toen ik het bed op ging maken zag ik in het onderlaken een gaatje en wat vlekken. Toch wat jammer. Het lag wel bij de voeten en aan het einde van het bed, maar toch. Netjes is het niet. 

Het huisje zat vol met vliegen en muggen. Dode en levende. Nu vind ik levende al verschrikkelijk, maar de resten van dood geslagen muggen en vliegen mogen van mij echt wel verwijderd worden. Nu is het best logisch dat deze diertjes hun weg naar binnen vinden als de ramen open staan. Deze hebben we ook direct bij binnenkomst dicht gedaan. Helaas hebben ze in de huisje geen horren voor de ramen. Waarom eigenlijk niet? Zo veel vriendelijker voor je gasten. Wij konden veel avonden op muggenmoord, wil toch niet dat mijn zoontje geprikt wordt door zo’n beestje. Geen idee of en hoe hij daar op reageert, want we hebben hier binnen gewoon nog geen muggen gehad.

En dan heb je nog de mooie ventilatieroosters in de slaapkamers en douche. Deze werken toch niet echt naar behoren. Wat werd het warm, muf en stinkerig in de douche. Het raampje boven in het plafon heb ik niet open gemaakt, toen ik na 3 dagen de haak vond om het te openen. Dat zou namelijk betekenen dat er weer een hoop extra muggen en vliegen binnen zouden komen. De deur open zetten kon ook niet, je stapte direct de keuken in, toch fijn als het daar fris ruikt. Dus heb ik maar een sopje gemaakt met vloeibaar wasmiddel wat ik voor de zekerheid had meegenomen zodat ik kleertjes van Luca kon spoelen die echt niet konden wachten tot een wasmachine thuis. 

Ik hoop echt dat jullie iets beter gaan schoonmaken. Voor de gasten die na mijn zouden komen, maar ook voor het geval wij nog een keer willen komen. Je weet het nooit natuurlijk. Luca heeft het super naar zijn zin gehad en de zwembaden zijn altijd super leuk voor die kleintjes. Maar dat vieze huisje, dat vind ik toch echt wel een nadeel hoor. Oh nog even een extra tip. Het is een kindvriendelijk huisje met bedje/box en kinderstoel. Er lag zelfs kinderbestek, maar een plastic beker en bordje konden we niet vinden. Zou toch zonde zijn als de kindjes een bordje op de grond gooien en deze zo stuk gaat. 

Komen jullie vaak bij Center Parcs? Of hebben jullie een leuk kindervakantiepark gevonden? Ik lees het graag in een reactie. 


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: